Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to się przyjmie na YouTube

garlich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Może na początku się przedstawię nazywam się Daniel mam 17 lat uczę się w zawodzie technik informatyk :).Mam do was pytanie. Chce na YouTube wykonać serie filmików która polegała by na tym że gracze sami by wymyślali zadania typu w 15 min zbierz 20 itemów albo coś w tym stylu myślę że wiecie o co chodzi. Żeby to widzowie/gracze decydowali o czym będzie kolejny odcinek i co się w nim znajdzie. No i czy waszym zdaniem przyjmie się to u was? Czy chcieli byście coś takiego i czy byście to oglądali ? Proszę o wszelką krytykę i pomysły jak można to rozwinąć :)

Opublikowano

Najpiere musisz miec tych widzow, zeby ktos Ci wymyslil te zadania. Ale pomysl w sumie ok.

Wystarczy na początku kilku żeby mieć kilka zadań na 2-3 odcinki a potem będzie coraz więcej jeżeli pomysł się spodoba. Nie każdy zaczynał od setki widzów :)

Opublikowano

może się udać. twoje zadanie to skombinuj 5 beaconów w 15 minut. ogólnie to ciężko to wypromować. jakbyś dostawał zadania takiego typu jak ja napisałem Ok 2/3 filmów byłoby niewykonywalnych niestety :-(

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Przecież to jest pomysł żywcem wzięty od Blowa...

Możliwe że on też to robił/robi. Nie wiem nie siedzę i nie oglądam tego. Zresztą w minecrafta gram od miesiąca więc nawet nie znam wszystkich co robią filmiki i na jaki temat.

Opublikowano

Możliwe że on też to robił/robi. Nie wiem nie siedzę i nie oglądam tego. Zresztą w minecrafta gram od miesiąca więc nawet nie znam wszystkich co robią filmiki i na jaki temat.

hah każdy zawsze tak pisze jak pisze coś co nakręcają inny na yt.

Opublikowano

ja myślę że to będzie klapa

dostawał byś niewykonalne zadania :)

np. wbij w metinie drugi level w dwie sekundy itp :)

ogólnie nie wiem komu chciałoby się oglądać takie filmy :D

a jakby nawet to wypalilo to miałbyś max 100 widzów

(to tylko moje zdanie) :D

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

HAHA naczelny hejter już tu jest.

To tak ode mnie powiem że ten pomysł nie ma wgl sensu, chyba że twoja pasją jest nagrywanie dla 50 widzów, bo nie da rady wszystkim dogodzić. A jeśli chodzi ci o majnkrafta to sobie odpuść ...

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...