Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Smok Z Atlantydy

banujcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktos ubil smoka z atlantydy na jakims GLOBALNYM serwerze ? bo wydaje mi sie nirealne na privie z 99LV ( normalne bonusy wchodza )jest to bardzo bardzo trudne ( rzeklbym niewykonalne )

Opublikowano

ja na moim privie to go na zasadzke bralem jak walnolem 2kk ^^

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Znawca
Opublikowano

na niemieckim globalu w Grocie Wygnańców (atlantyda) itemy dropia nawet +6

widziałem jak gościowi na filmiku na yt dropła boga +6 :D

@BTW

jak ktos sie zna na Alcohol 120% 5.0 niech looknie tu bo mam problem xD

http://www.mpcforum.pl/topic/105974-problem-z-alcohol-120-50/

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

ja juz nie moge sie doczekac tego smoka a jaki z niego drop ?

dropia z niego szkaty ,i zwoj boga smokow ktory bedzie w najblizszym czasie do ulepszania epickich broni na PL

Opublikowano

Taaa tyle że na żadnym globalu smoka do atlantydy NIE WPROWADZILI (nie wiem jak u żółtków) na PL też go nie będzie, tylko lodowa wróżka. (Na PL na razie wprowadzą TYLKO pierwsze piętro atlantydy) na 2 piętrze może zrobią Leviatana lub smoka (jak wprowadzą 2 piętro)

Chcesz wygrać gry na steam za free? Zarejestruj się

<<<TUTAJ>>> . Wszystko jest w 100% wiarygodne i legalne.

Pytania na PW

Opublikowano

Wy mowicie ze smoka zabijecie. A nawet nie wiecie jak lodowa wrozke ciezko zabic. W solo praktycznie niewykonalne! Np przykladowe video ze jeden czlowiek go nie rozbije

Opublikowano

Ten mob jest doobry bo jak ma mniej niż 25% HP to zadaje większe obrażenia, albo szybciej regeneruje mu się hp, już nie pamiętam ;) I powtarzam na globalach nie ma smoka !! tylko na priwach go umieszczają. A poza tym smok jest zbugowany jak wszystkie moby z atlantydy (ofc na privach)

Pytania na PW

Opublikowano

Smok cienki jest ^^ ja z 2 kumplami pobilem go bez poli w eq do pvp (tylko takie mialem)

Drop to zwoje do broni perly szkaty czasami jakas bron moze 80 lvl :P

http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php Podpisz petycje, twój głos może zmniejszyć cierpienie innym istotom... Zajrzyj bo warto...

Gram pod nickiem FnFal, FxFal i Lancza :D

PL to demo :D

Opublikowano

Omg ten drop jaki wy podajecie nie jest prawdziwy, domyślnie z takiego smoka nie dropi nic, ludzie po prostu ustawiają drop taki jaki chcą...

A na PL go nie będzie!!!

Pytania na PW

Opublikowano

Ciekawe Czy Na Pl Znajdzie SIe koleiny Kox I go Ubije Dowiemy SIe juz niebawem mam nadzieje :lol: :lol: :lol:

Masz Swojego Priva Chetnie Zagram ~~GG~~~4457813~~~~

Masz Problem Napisz Do Mnie :):)

smok9809765kf.jpg

Po co to Otworzyłeś...?! Pozwoliłem ci...?! Coś ci nie pasuje, że sie tak Patrzysz...?! xDD

Chcesz to daj - zbieram :)

Opublikowano

Omg na PL nie będzie smoka ... Ile razy mam to mówić...

Na metku DE jest tak samo jak na PL, opisze jak to jest na DE...

Jest jedno piętro...

Nie ma lewiatana ani smoka!!! Tylko eishexe - czyli lodowa wróżka ma ona 89 lvl..

Drop w atlantydzie został masakrycznie zmieniony.. moby z sohan - dropia bronie do 20 lvl +8/9, 10 potków fioletowych dużych...

Niebiańskie moby - Zapałki (strategia kontrataku inac zej broszura szermierki), bronie na 65,70 a z tych lepszych nawet i na 75.

Z bossa dropi przepustka do atlantydy...zapałki, bronie na 65-75, olejek do robienia kd na +5, dropią także kd +4.

Wiem to wszystko z forum i wiki De...

Nie opowiadajcie, że fubu ubije smoka, że coś tam .... Atlantyda nie będzie taka jak na privach!!!

Pytania na PW

• 1 rok później...
Opublikowano

popatrz na date 29 ;( omg 30 dni wczesniej tematy są wazne ;d

Ty tez mogles sobie darowac tego posta

Forum to nie kopalnia

Zamykam

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...