Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na konta z tym samym ip

Xtronix856

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zle , ktos w szkole na IP pogra a wyjątek sie trafi ze na bocie ktos poleci i BAN o.O

No tak,ale chyba każdy ma inne konto ? Czy gracie całą klasą na jednym ? ;o

Ogólnie to tych banów jest coraz mniej,lecz najwięcej za używanie FishBota

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ogolnie każdy ma inne konto i inna poczta.

A jezeli w przeszlosci iles miesiecy/lat temu dwa konta korzystały z tego samego IP a teraz jedno z nich zostanie przyłapane na bocie to tez moge sie spodziewac bana na IP ?

ps. up ave BARCA =)

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

Na PLu nie spotkałem się jeszcze z czymś takim. Poza tym po takim odstępie czasowym na pewno nikt nie będzie tego sprawdzał.

Wiem, że np. gdy Twoje konto zostanie skradzione, to po około miesiącu już nie będziesz mógł go odzyskać.

Czyli widocznie nie trzymają logów zbyt długo.

Opublikowano

ZALEŻY NA JAKIM SERWERZE GRASZ.

JEŻELI SĄ TO GLOBALNE SERWERY TO BAN IDZIE TYLKO NA EMAIL

A JAK BOCISZ NA JAKIMŚ PRIVIE NP. RAVIA TO MASZ BANA NA AJJJ PIII ? :)

TAK ALE NA POLSKICH PRIVACH TO TYLKO BANA NA AJJJ PIII MOŻNA DOSTAĆ NA RAVI BO TAM ISAMU MOCNO WALCZY Z BOTAMI :)

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

Patrzą na ostatnich kilka logowań.

Gdyby sprawdzali wszystkie logi IP jakiegoś gracza, to by im to zajęło wieki, więc za to bana nie dostaniesz.

Możliwy ban za powiązania z ostatnich kilku dni/tygodni.

Dodam też, że zależy za co ban.

Za FB/ExpBota dają często po IP, ale nie zawsze, lecz pamiętaj, że jak konta są na tym e-mailu i jedno dostaje perma to inne też(100%).

Opublikowano

Na każde konto mam na inna poczte, tylko o IP sie boje bo pare osob gra na tym samym i pozniej jedna coś odwali a ja tez wtedy dostane po koncie i to mnie boli ;p

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

Ban na IP oznacza zbanowanie wszystkich kont które grają/korzystają z tego samego IP, nie oznacza to że nie będzie można zacząć od nowa.

najczęściej takie bany można dostać za: Używanie nielegalnego oprogramowania, Używanie Bugów i nie poinformowanie o tym administracji i tego typu rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...