Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki

hitman88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Podczas grania w 2moons. paru kolesi mnie zagadało o hacki. Jeden koleś miał hacka na ulepszenie broni.Chciał 20kk, bron i argaty potrzebne do zrobienia broni.Ja się nie zgodziłem, bo nie miałem kasy, lecz taki jeden summoner, który stał koło mnie się zgodził...i po paru chwilach miał w ręku broń na +7.

Jeszcze jedna sytuacja. Stoję koło dunga w python i taki jeden koleś mówi mi, że ma haka, który potraja mu exp. Nie wierzyłem więc poszliśmy do Crespo. Byliśmy w pt i on miał 99 lvl. Zabił 1 kolaigera miał 100 lvl, zabił drugiego miał 101.

Jeśli ktoś ma haki z ulepszaniem broni lub potrajaniem expa prosze wypowiedziec sie w tym temacie. (Oni mi nie chcieli przeslac, bo to byly ich wlasne hacki.)

Opublikowano

Hmm na ulepszanie broni jest możliwe zrobienie haka, ale na potrójne exp na pewno nie, wiec z tym 3x exp wcisnal Ci kit. I tak jakby miał 3x exp nie mozliwe by bylo na 100 lvlu po ubiciu jednego moba otrzymac kolejny lvl. Jakby tak był to na pewno nie stał by w pythonie.

Opublikowano

Moze mial takiego buga jak kiedys byl w KO. Po zrobieniu lvla masz w cholere wiecej expa niz jest wymagane albo mniej. Wtedy tylko walisz jednego moba i ci lvl wskakuje.

Opublikowano

żeby zmienić raty, musiałby je zmienić dla całego serwa, lub przynajmiej na dane moby, ale przez to każdy kto by zabił tego moba dostąłby lv up..

i to by się wiązało z włamem. i rollem bazy przez acclaim

• Dodaj nową pozycję...