Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wy byście zrobili ?

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam do was takie zapytanie, co wy byście zrobili na moim miejscu ?

Otóż mam pieniądzę odłożone na felgi, w każdej chwili mogę zakupić jakąkolwiek konsole lecz ja chce tą najtańszą czyli Xboxa 360 Slim 4 GB bez żadnych dodataków.

Kasę jako tako sobie dozbieram do świąt ( inne wydatki, tak to by było wcześniej ) czyli bym musiał przygotować tak " pi razy w oko " na konsole ok 600 zł + 200 zł GTA 5 czyli ok 800 zł.

Korci mnie kupno konsoli bo na prawdę chciałbym sobie zagrać w GTA bo widziałem u kolegi i po prostu grafika miażdży, ja jako jestem fanem tej gry to jak najszybciej chciałbym kupić.

I zastanawiam się czy kupić sobie teraz konsole nową + GTA czy czekać do premiery nowej konsoli i liczyć, że ceny Xboxa 360 spadną, chce jednak jak najmniej wydać i też rozważałem kupno używanej ale z używkami to każdy wie jak jest ;x

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Przecież Ty na tych 4GB to nawet GTA V nie zainstalujesz... na samo GTA V potrzebujesz 7,7GB więc musisz mieć konsolę z większym dyskiem!

To czy kupić konsolę czy felgi to nie wiem... nie jestem na Twoim miejscu i nie mam pojęcia co bardziej Ci się przyda, sam musisz sobie na to odpowiedzieć a nie pytać obcych po internecie bo później za namową innych możesz żałować, że kupiłeś to a nie to ;)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Przecież Ty na tych 4GB to nawet GTA V nie zainstalujesz... na samo GTA V potrzebujesz 7,7GB więc musisz mieć konsolę z większym dyskiem!

To czy kupić konsolę czy felgi to nie wiem... nie jestem na Twoim miejscu i nie mam pojęcia co bardziej Ci się przyda, sam musisz sobie na to odpowiedzieć a nie pytać obcych po internecie bo później za namową innych możesz żałować, że kupiłeś to a nie to ;)

Mam dość dobrego pendrive i jego chce wykorzystać, na nim zainstaluję gre i będę zapisywał tam stan gry lub na dysku xboxa.

Nie będę szalał z grami, GTA 5 na 100% zostanie u mnie na zawsze a zresztą gier to nie wiem, osobiście to kupuje xboxa dla GTA 5 a na inne gry to przyjdzie pora, więc moim zdaniem nie ma sensu kupowania xboxa z dyskiem 250.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Mam dość dobrego pendrive i jego chce wykorzystać, na nim zainstaluję gre i będę zapisywał tam stan gry lub na dysku xboxa.

Nie będę szalał z grami, GTA 5 na 100% zostanie u mnie na zawsze a zresztą gier to nie wiem, osobiście to kupuje xboxa dla GTA 5 a na inne gry to przyjdzie pora, więc moim zdaniem nie ma sensu kupowania xboxa z dyskiem 250.

jak uwazasz ale potem mozesz zalowac ze kupiles z dyskiem 4gb mysle ze warto dolozyc troche i kupic z dyskiem 250gb bo jak by nie bylo bedziesz katowal naped w xboxie a takto bys wszystko instalowal:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...