Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić ps3 czy xbox 360 ?

HrabiaMarkiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz płacić za multi? Chcesz czytnik płyt DVD zamiast bluray? Chcesz sklep pełen śmieci i tygodniowe opóźnienie w aktualizacjach sklepu bez płacenia? Chcesz gry instalowane z 2 płyt? Chcesz niestabilne działanie i kwadratowy interface?

BIERZ XBOXA

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jak dla mnie śmieszne jest pisanie, że lepiej kupić tą czy ową konsolę tylko dlatego, że ma lepszego pada. Joystick to już kwestia każdego z osobna, który bardziej przypadł mu do gustu. Po to kupujemy konsolę do grania, żeby grać w gry. To nimi trzeba się sugerować podczas wybierania konsoli a nie padem, którego zawsze można zmienić.

PS3.

Opublikowano

Chcę konsolę gdzie można zagrać w gry fightowe: teken, mortal combat lub podobne do tych fps: bf3, medal of honor i inne bzdety, fpp: gta, saints row itd no i multi za darmopad w ps3 mi obojetny bo mam ps2 i pad jest dla mnie bardzo dobry.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Bijatyki na konsoli Microsoftu to porażka. Ich pad nadaje się do fps'ów , ale w żadnym przypadku o bijatyk. Pad ps3 jest uniwersalny. We wszystkim sie sprawdzi, a jak nie, to kup sobie pada od xboxa do ps3. Przejdź się po supermarketach z elektroniką, często są tam gry na pokaz. Zobacz na którym padzie jest ci wygodniej i sprawa załatwiona :)

21515.jpg

Opublikowano

Jak komuś pad nie pasuje to zawsze można sobie zamiennik kupić...

Klocek wygrywa w sprawie przerobienia? Najlepszym przykładem na to jest chyba fakt że po premierze GTA V - Microsoft zbanował tysiące konsol za granie w piracką kopie gry.

2-3fps'y to nieodczuwalna różnica.

Dobrze znam obydwie konsole więc mam porównanie.

Moim zdaniem nie ma się tutaj co zastanawiać. Bierz PS3.

Zbanował bo to byli idioci . W gry pirackie nie gra się przed premierą z internetem. Pozdrawiam

@Eraken jest takie coś jak akumulatorki i własnie , nie musisz czekać aż ci się naładuje pad tylko lecisz na CPN i kupujesz baterie. Co do gier wystarczy zobaczyć sklep X360 . Gier Arcade jest bardzo dużo i bardzo dobrych a nie ma ich na PS3.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Przepraszam baaaaaardzo ale

W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A-Ć STĄD PIEPRZONE FANBOYE!!!

Jak na was patrzę to mam ochotę się zabić kurwa. Tylko PS3 CUZ ITS RLZ, X360 SUX TO GUNWO itp.

Wady i zalety obu konsol. Do oby dwóch jestem neutralny. Mam tylko x360 ale na ps3 też sporo grałem

X360

Zalety:

-Wygodny pad

-Usługa gold ma fajne funkcje

-kinect to fajna sprawa

-Niesłyszalna(przynajmniej moja)

-Design :3

Wady:

-Grzeje się wyraźnie, pamiętaj żeby nie wciskać konsoli w ciasny kąt podczas pracy!

-Płatne multi

-Brak BluRay

Exclusive(Te fajne):

-Forza

-Halo

-Gears Of War

-Fable II

Jak X360 to kup slim z dyskiem 250gb

slimy nie są awaryjne

PS3

Zalety

-Darmowe multi(policzmy to za 2 plusy)

-Też dość cicha

-BluRay

-Mniej awaryjna(o wiele)

-Nie grzeje się

Wady:

-Nie podoba mi się wgl to całe "PS+"

-Były ataki hackerskie

-W niektórych grach ma mniej fps niż X360

EXCLUSIVE(Te fajne):

-God Of War

-InFamous

-MotorStorm

-Grand Turismo

Proszę bardzo

Ale skoro twoi koledzy mają x360 to lepiej xboxa, bo będziesz miał z kim grać ;p

graphic.png

Opublikowano

Posiadam obie konsole i stwierdzam, że ps3 jest lepsze ze względu na takie tytuły jak heavy rain, the last of us. Jednak największym atutem jest chyba darmowa gra przez internet, która jak dla mnie daje najwięcej funu z gry.

pewdiepie fan :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...