Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży i cięzki problem z mpc i tematami.Proszę o pomoc

oki4412

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chce od kilku dni napisać reklamę mojego serwera Minecraft w publikacje serwerów ,lecz gdy po utworzeniu reklamy naciskam napisz nowy temat strona długo się ładuje a potem wyskakuje taki komunikat na stronie z białym tłem.

Warning: Base directory HTML_PURIFIER_PATHcache/tmp does not exist, please create or change using %Cache.SerializerPath in /home/mpcforum/www/ips_kernel/HTMLPurifier/HTMLPurifier/DefinitionCache/Serializer.php on line 133 Warning: Base directory HTML_PURIFIER_PATHcache/tmp does not exist, please create or change using %Cache.SerializerPath in /home/mpcforum/www/ips_kernel/HTMLPurifier/HTMLPurifier/DefinitionCache/Serializer.php on line 133 Warning: Base directory HTML_PURIFIER_PATHcache/tmp does not exist, please create or change using %Cache.SerializerPath in /home/mpcforum/www/ips_kernel/HTMLPurifier/HTMLPurifier/DefinitionCache/Serializer.php on line 133 Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/mpcforum/www/b777/sources/classes/bbcode/core.php on line 902

Szukałem o tym na forum i znalazłem tylko 1 temat który w niczym nie pomógł.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Jakieś pliki zostały usunięte/zmieniona nazwa i IPS niemoże ich odnaleźć, dlatego twój error :)

1376133779-U531369.png

| Moderator Minecraft | Moderator MU Online | exModerator Minecraft | Moderator Minecraft | exModerator Minecraft/MU Online |

Opublikowano

Jakieś pliki zostały usunięte/zmieniona nazwa i IPS niemoże ich odnaleźć, dlatego twój error :)

Ej w temacie publikacje serweów jest chyba z 5 moich publikacji ale to przez ten lag prosze o usunięcie i nie banowanie mnie

Opublikowano

Ej w temacie publikacje serweów jest chyba z 5 moich publikacji ale to przez ten lag prosze o usunięcie i nie banowanie mnie

Kliknij "Zgłoś" i wpisz powód np. lag. :)

1376133779-U531369.png

| Moderator Minecraft | Moderator MU Online | exModerator Minecraft | Moderator Minecraft | exModerator Minecraft/MU Online |

Opublikowano

Też tak miałem gdy zbyt długo edytowałem reklame. Np: teraz nie mg dodać posta tylko musze kliknąć "Wiecej opcji" i dopiero wtedy mg kliknąć "Dodaj odpowieź". No cóż trzeba się przyzwyczaić.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...