Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DO GOLDA W TYM SEZONIE ;P

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko czy dam rade jeszcze w tym sezonie wejść do golda ? (nie jestem w żadnej dywizji narazie, ale jak wygram te 30 rankedów i będe silver 1 to dam rade ?(gram bardzo dobrze))

Z góry thx za odpowiedzi.

Opublikowano

Nie wiadomo jeżeli wygrasz wszystko to bez problemu przy graniu całego dnia.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Witam mam pytanko czy dam rade jeszcze w tym sezonie wejść do golda ? (nie jestem w żadnej dywizji narazie, ale jak wygram te 30 rankedów i będe silver 1 to dam rade ?(gram bardzo dobrze))

Z góry thx za odpowiedzi.

Jeżeli zaczynasz od 0 gier, wbijesz 10 gier rankingowych jesteś przydzielony do gold 4/3.

Jakbyś miał Silver 1, licząc dobre wygrane + MMR (nie mając dużo przegranych), grając po 4/5 godzin dziennie, wbijesz spokojnie bez problemów do 31 paźdz. ;)

8372383248.png
Opublikowano

uda ci sie :D w wakacje zaczalem grac w lola na koncie brata i zaczalem od bronze 5 teraz jestem w s4 ;x moze jeszcze skoncze na goldzie ale ja juz nie mam szans ale mam nadzieje ze ci sie uda :D

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Jak to twój 1. sezon to nie wbijesz. Myślisz ze grasz b. dobrze tak na prawde lamisz. Chyba że grałeś w 2 /1 sezonie to bez lipy

Dzięki za pocieszenie .. co do lamienia to zobacz konto presensy i zwróć uwage na moje gry fizzem ;p (w histroii mam staty srednio ok.20:2 i tylko 2 przegrane wiadomo jak się noob team trafi ;p ) (od samego początku gram fizzem i akali tymi 2 postaciami i bardzo dobrze je ogarnąłem , przynajmniej tak uwazam gram ok 2-3 msc w lola a mam 7 pent fizzem juz :) ale mniejsza

Opublikowano

Wszystko zależy od tego czy będziesz miał farta i będziesz wygrywał, to ze ty grasz dobrze nie znaczy ze sam wygrasz wszystkie mecze to gra druzynowa

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dzięki za pocieszenie .. co do lamienia to zobacz konto presensy i zwróć uwage na moje gry fizzem ;p (w histroii mam staty srednio ok.20:2 i tylko 2 przegrane wiadomo jak się noob team trafi ;p ) (od samego początku gram fizzem i akali tymi 2 postaciami i bardzo dobrze je ogarnąłem , przynajmniej tak uwazam gram ok 2-3 msc w lola a mam 7 pent fizzem juz :) ale mniejsza

A lolkinga dałeś? Obecnie fizz jest średnim pickiem, zasięg go niszczy.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A lolkinga dałeś? Obecnie fizz jest średnim pickiem, zasięg go niszczy.

HAHAHAHAHAHA

WYJDZ Z BRAZU SYNU. Fizz. to obecnie top mid jego dmg rozjebuje czache juz na 2lv w+q i kilka aa i koles do bazy albo fb. Potem jest juz tylko lepiej. Ostatnio gralem na orianne bardzo dobra kontra na fizza lecz fakt ze fizza ogarniam poradzilem sobie dorans shield na start pierwsze lv defensywnie lv 4 wjazd first blood dziekujemy moze pani juz na mida nie przychodzic...

Opublikowano

HAHAHAHAHAHA

WYJDZ Z BRAZU SYNU. Fizz. to obecnie top mid jego dmg rozjebuje czache juz na 2lv w+q i kilka aa i koles do bazy albo fb. Potem jest juz tylko lepiej. Ostatnio gralem na orianne bardzo dobra kontra na fizza lecz fakt ze fizza ogarniam poradzilem sobie dorans shield na start pierwsze lv defensywnie lv 4 wjazd first blood dziekujemy moze pani juz na mida nie przychodzic...

też tak uważam ;p

FIZZ OP !

Opublikowano

HAHAHAHAHAHA

chyba na brązie. W platynie jest gównem. W tf jest 0, chyba, że go nafeedują i będzie latał na 20/0. Każdy z range i z pierdolnięciem / silencem go niszczy. Przez fizzów przegrywa się gry na high elo, bo nie ma jak podejść w tf'ie. A te jego w + q na 2 lvl zabiera ok 20-30% hp, więc kurwa nie wiem jak można zrobić nim fb z ogarniętym enemy... Jeżeli debil z enemy nie bije się na aa z fizzem to fizz nie zrobi fb. Co z tego, że laning phase ma dobry, skoro i tak odstaje w late. Wiem, że napiszesz " fizz ma adc w late na q + w ", ale za chuja nie da się do tego adc dostać. Orianna nie kontruje fizza kaleko... jak apc z hp trochę większym od sony ma się nie złożyć na combo?

Fizz ma za zadanie wyruchać apc i wycinać w pień enemy, którzy łażą solo. Gdy trafimy na counter picka to nawet z 15/15/x w late tego nie wygramy. Jest wiele lepszych apc na tą metę ( np ahri. ). Fizz jest dobry TYLKO W EARLY I MID GAME. Late ma chujowe pomimo tego, że ściąga adc na combo. Jeżeli team nie wygrywa, to fizz tego nie wykieruje. Brakuje mu range'a.

dasz radę się wybić, ale eliminacje 10/0, 9/1 must have. Silver 1 to najgorsza dywizja. Dlaczego? bo będziesz grał z gold'ami 5, a oni w 99% przegrywają gry.

Polecam premade bot - corki / vayne i thresh / leona / blitz, na mida - kassadin, ahri, zyra na topa - irelia, jax, riven a na junlgę - j4, sejuani i zac.

pjona.

Opublikowano

chyba na brązie. W platynie jest gównem. W tf jest 0, chyba, że go nafeedują i będzie latał na 20/0. Każdy z range i z pierdolnięciem / silencem go niszczy. Przez fizzów przegrywa się gry na high elo, bo nie ma jak podejść w tf'ie. A te jego w + q na 2 lvl zabiera ok 20-30% hp, więc kurwa nie wiem jak można zrobić nim fb z ogarniętym enemy... Jeżeli debil z enemy nie bije się na aa z fizzem to fizz nie zrobi fb. Co z tego, że laning phase ma dobry, skoro i tak odstaje w late. Wiem, że napiszesz " fizz ma adc w late na q + w ", ale za chuja nie da się do tego adc dostać. Orianna nie kontruje fizza kaleko... jak apc z hp trochę większym od sony ma się nie złożyć na combo?

Fizz ma za zadanie wyruchać apc i wycinać w pień enemy, którzy łażą solo. Gdy trafimy na counter picka to nawet z 15/15/x w late tego nie wygramy. Jest wiele lepszych apc na tą metę ( np ahri. ). Fizz jest dobry TYLKO W EARLY I MID GAME. Late ma chujowe pomimo tego, że ściąga adc na combo. Jeżeli team nie wygrywa, to fizz tego nie wykieruje. Brakuje mu range'a.

dasz radę się wybić, ale eliminacje 10/0, 9/1 must have. Silver 1 to najgorsza dywizja. Dlaczego? bo będziesz grał z gold'ami 5, a oni w 99% przegrywają gry.

Polecam premade bot - corki / vayne i thresh / leona / blitz, na mida - kassadin, ahri, zyra na topa - irelia, jax, riven a na junlgę - j4, sejuani i zac.

pjona.

Istnieje jeszcze coś takiego jak skill > counter, ale co taki nub jak ja może wiedzieć.

@Wszystko zależy od Ciebie, nawet nie wiemy jak grasz - nie podałeś lolkina, a tego i tak nie da się ocenić po samych statystykach i farmie.

Opublikowano

Fizz 1 ban jaki leci...

topic: Watpie, jestes za bardzo pewny sb... Jak w pierwszyc 10 nie trafisz na jakis noobow to moze ci sie to udac w co watpie

@edit, patrzac na te runy pod ap doby fokus i dla cb gra sie konczy

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

"Nie jestem w żadnej dywizji" - leć duo z kolegą silver(duże mmr) lub gold i wygraj przynajmniej 8 rankedów, i ci od razu załapie golda.

League of Legends

Opublikowano

pjona.

Ciekawe czemu fizz byl banowany/instalockowany na lcsach :-) kontruje prawie wszystkich midderow, ma swietny roam a zabicie adc na combo w late to pestka...

@topic nie sadze zeby ci sie udalo jak grasz 2-3miesiace... w goldzie jest 4razy wiekszy poziom niz na normalach, a tak pozatym daj swoj nick chetnie zobacze jak farmisz :-)

dolidius_eune_67_6.png

Opublikowano

to zalezy jakie team bedziesz mial bo jak ty grasz dobrze ale reszta do dupy to ciezko ci bedzie sie przedostac wiem co mowi bo sam tak mialem z przejsciem z sliver do gold

Opublikowano

na serii miałem 8/2 dali mnie do silver2 :) w s2 przegrałem z rzędu chyba z 10rankedów. nie nie moja wina:) potem się wkurwiłem gdyż junglą słabo się na tym poziomie carruje choć to mój main, i poszedłem w adc. na te chwile mam 46 winów do 28 porażek. wciąż silver1 ;) dostaje po 3punkty. nie jest tak prosto wbić golda:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...