Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pyanie]arta

michalmonika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Celność art i tak teraz jest taka sama przy różnicach poniżej 0.1.

Amerykaniec w tej chwili jest moim zdaniem najlepszą artą - duże obr, najlepsza penetra i dobra celność rzeczywista (ludzie wożą po 4 PP bo i tak nie trafiają jednego na 3/4 strzały)

Opublikowano

Najlepsza ze wszystkich art - ruska, wymaga największego "skilla".

Arta ruska od 7tieru ma 203mm. Jest jako tako celna, 3 na 5 strzałów trafia, jak nie trafi to uderzy splashem za 200 - 800.

Co do niemieckiej, ona jest taką artą po środku, troche celna, troche ma walnięcie, ale ja jej nie preferuje.

A co do amerykańców, nie doszedłem do X tieru, ale wiem że posiada 240mm i tą magiczną celność, haha xD

Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy tym a tym to wybiorę amerykańca.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym obliczyl dmg na min i podzielil przez celność - powinnien ci wyjsc sredni dmg na pocisk i zestawic te wartosci ala niem. i usa inaczej ci niestety nie pomoge bo nie gralem ani ta ani ta poza niskimi tierami <5t ..:/

signature.png

Opublikowano

Cuż murzynem ( 10t arty USA ) osobiscie nie gralem jednak slyszalem ze długo skupia co się przeklada na dmg... osobiście gram na ruskim obiekcie - 212.A- i bywaja takie bitwy że bez znacznego celowania trafiam po 700-1 000 dmg z t fragami a sa takie gdzie z całkowitym przycelowaniem zabieram ze splasza za 100 -200 a gwiazdki znajac wota sie zbijaja podczas tych 2 bitew... co jest denerwujace jednak na lorce (7-8t) ktora stosunkowo czesto trafia i zabiera po 400-500 bardziej nie przepadam grać chociaz zdazaja się trafienia z podpaleniem ... jednak nie ma tej radosci jak np. sciagajac caly 10t na 1 luskę :) a i jednak podobo fajnie sie gra 8-9t USA arty . :p

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...