Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eterniagames

bluefan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym poruszyć temat ULEPSZANIA w prywatnym serwerze 4story EterniaGames. Od 1 zalogowania widzę tam itemki +24,22,23 itd itd.

Pytanie: Jak to zrobić? Mi pali ciągle na +10 nie mogę wbić wyżej, nie wiem co jest grane...

Pomożecie?

Opublikowano

Jejciu to biedny jesteś jak ci na +10 pali . ;<

Nie no teraz na serio , wiesz ile oni kasy mają ? OMG !

Ja jestem w jednej gildii to od jednego kolesia dostałem 500s i od drugiego 500s . = 1G -,- Dla nich taka kasa to jest nic więc jak oni spalą z parenaście różdzek to dla nich jest to chop siup . =,= .

Ogólnie chodzi tu o kase , ulepszają tak długo aż im się uda . ;]

Mi nie pali NIGDY późnym wieczorem ,ale wczesnym rankiem .

Pozdro .

Byamaroo

Elo Elo 520 !!

Opublikowano

Jejciu to biedny jesteś jak ci na +10 pali . ;<

Nie no teraz na serio , wiesz ile oni kasy mają ? OMG !

Ja jestem w jednej gildii to od jednego kolesia dostałem 500s i od drugiego 500s . = 1G -,- Dla nich taka kasa to jest nic więc jak oni spalą z parenaście różdzek to dla nich jest to chop siup . =,= .

Ogólnie chodzi tu o kase , ulepszają tak długo aż im się uda . ;]

Mi nie pali NIGDY późnym wieczorem ,ale wczesnym rankiem .

Pozdro .

Byamaroo

Wiesz ja dostałem 10g i się tym nie chwale. Nie chodzi mi o pieniądze tylko o to jak oni to robią. Coś wątpię w to że oni sobie tak 30 różdżek na +23 wbijają żeby potem 1 na +24... :/

Opublikowano

Tam procent palenia itemów jest mniejszy, oni poprostu kupują tynktury i szczęście i bezproblemowo na +20 robią z tym, a bez to +16 wyciągnąć sie da :F

Opublikowano

Wiesz ja dostałem 10g i się tym nie chwale. Nie chodzi mi o pieniądze tylko o to jak oni to robią. Coś wątpię w to że oni sobie tak 30 różdżek na +23 wbijają żeby potem 1 na +24... :/

Wczoraj widziałem na derionach koleś 10 razy ulepszał buty bo na +18 mu spalił i ulepszał parenaście razy . -,- .

Nie którzy grają bez IS a niektórzy z nim . ;]

Elo Elo 520 !!

Opublikowano

http://forum.eterniagames.com/f81/current-upgrade-rates-10645/

Staraj się ulepszać z tych poziomów (+) na których jest większa szansa że wbije, najlepiej czeladnikami chociaż ciężko zdobyć :F

mi max bez tynek ani niczego na +14 i ani jednego + więcej, a ostatnio mam problemy bo jak już włącze posta i ma się zaczą gra to bład i gra się wyłącza

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

No to was zaskoczę bo nikt na tym serwie nie ma IS. Sam zrobiłem +24 samymi czeladnikami, powiem że robi się to łatwo:

Klonowanie!

Opublikowano

No to was zaskoczę bo nikt na tym serwie nie ma IS. Sam zrobiłem +24 samymi czeladnikami, powiem że robi się to łatwo:

Klonowanie!

NO TO FAKTYCZNIE ŁATWO

Opublikowano

Ja pobrałem ten klient Eternii

Zainstalowałem

sciagnalem ten plik 2MB i jak się Eternia zainstalowała to uruchomiłem to 2MB

pojawił mi sie na pulpicie Launch 4storyEG i się patchowało ;d

Opublikowano

zainstluj sobie framework, serwice pack a jak cos to przeinstaluj gre.

jak pomogłem daj +

Opublikowano

Moim zdaniem masz coś z CLIENTEM.

Mój kolega miał podobnie,ale jemu W OGÓLE się nie patchowało.

Uruchomił ponownie PC i działało .

Jeżeli zadziałało proszę o +

Elo Elo 520 !!

Opublikowano

a już widzę twój problem!

masz prawdopodobnie zainstalowane w tym samym kastalogu co globalne 4story a jak nie to np. u mnie przed formatem wysztarczyło że na tym samym dysku było żeby się gryzły i się nie pathowało lub pokazywało że jest spathowane na max a nie działało albo sie pathowało do jakiegoś momętu

Opublikowano

a już widzę twój problem!

masz prawdopodobnie zainstalowane w tym samym kastalogu co globalne 4story a jak nie to np. u mnie przed formatem wysztarczyło że na tym samym dysku było żeby się gryzły i się nie pathowało lub pokazywało że jest spathowane na max a nie działało albo sie pathowało do jakiegoś momętu

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

spoko, sprawdzaj:) może będzie lata, a ja w międzyczasie pomyśle co by jeszcze mogło byc:)

Opublikowano

miejmy nadzieje że będzie działa, ahh gdzybym miał takie zmartiwnia:(

Opublikowano

jeżeli reinstall nie działa to pobranie klienta nie pomoże, a format kompa lub wgranie jakich aktualizacji systemu(nie mówię o sp)

Opublikowano

jaki masz OS?

najnowszy directX?

Może w ogóle nie patchuj na oficjalnej stronie pisze że nie potrzeba tego robić:

Story Full Client:

4Story EG Full Client (primary)

EG4Story Patch:

Dont need it.

Instructions:

1. Download and install the full client.

2. Enjoy!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem gdyż gdy chcę się zalogować wyskakuje mi że disconnecting from server due network error.

Proszę pomóżcie gdyż bardzo chcę zagrać na tym privie.

Pozdrawiam Bartosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...