Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem

bfffff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pojedź samochodem :-) a tak na serio spróbuj zemdleć w szkole/stracić przytomność w google wpisz jak stracić przytomność na zawołanie i pierwszy link . masz kartkówke czy test?

@down twoją wiadomość można rozumieć by popełnił samobójstwo.

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Jak szybko i bez bólu trafić do szpitala mam 14 lat niecałe.

Rozbierz się i na dworze zacznij atakować przechodniów i pytać ich czy wiedzieli smoka przechodzącego tędy i jak powiedzą że nie wiedzą to ich zabijesz, biegając do przechodniów śpiewaj One Direction w wersji dubstepu.

Gwarantowany wypad do szpitalu.

Opublikowano

pojedź samochodem :-) a tak na serio spróbuj zemdleć w szkole/stracić przytomność w google wpisz jak stracić przytomność na zawołanie i pierwszy link . masz kartkówke czy test?

@down twoją wiadomość można rozumieć by popełnił samobójstwo.

Czytałem o tym kiedyś, ale wtedy Twój mózg się nie dotlenia i może mieć nie raz poważne konsekwencje ...

A co do tematu to połam sobie głowę, znajdziesz się tam szybciej niż zdążysz zauważyć ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

... i niby po co?

Uczyć się a nie.

ucze sie i w tym problem chce troche od tego odpocząć …
Opublikowano

Polecam wyjazd do Syrii. Po kilku dniach wylądujesz w szpitalu, bardzo możliwe że twoje ubezpieczenie obejmuje nawet darmową wizytę w kostnicy.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...