Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Factions jaki wersja?! zeby uprawnienia mieli gracze bez konfiguracji!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam wersji do factionsa bez mcore gdzie nie musze konfigurować pexa. Pamiętam taka wersje ze po prostu wypakowałem i uprawnienia mieli wszyscy bez żadnej konfiguracji. Pamiętam tez ze nie było jeszcze tego durnego /f officer... tylko /f mod.... i chciałbym żeby była ta stara wersja bez tego. Nie proszę o to by mi specjalnie udostępniać chce znać numer wersji gdzie jeszcze tak było. Z góry dziękuje.

graphic.png
Opublikowano

Factions AUTOMATYCZNIE daje permisje bodajże factions.player, czy coś takiego, która ma zestaw innych, do tworzenia itd. Co do /f officer - pewnie jakąś spolszczoną wersję, lub aliasy inne są.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

@up

wiele razy wgrywałem Factions i za każdym razem permisje dodawałem ręcznie... nie pamiętam żeby sie automatycznie wgrywały :) oczywiście moge sie mylić bo od czego są aktualizacje :D

00440007007955004297.jpg

Opublikowano

Niestety aktualizacje nie zawsze są fajne, zresztą to nie ma różnicy czy /f mod czy /f officer. Gracze będą musieli się przyzwyczaić. Ew. możesz dać alias do komendy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...