Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KV-4 - załoga, sprzęt i dodatki

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@offtopic My raczej już się znamy to teraz ja ci pomoge :D

@topic Gąsienice-Wieża-Działo-Silnik-Radia

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

@offtopic My raczej już się znamy to teraz ja ci pomoge :D

@topic Gąsienice-Wieża-Działo-Silnik-Radia

Czyli jak nalepiej? :D

Jak załogę wyuczyć i jakie dodatki wmontować?

A sprzęt to jakie działo itp. ;P

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Dosyłacz,naprowadzanie,trzecie wg stylu ale polecam skrzynkę

Załoge wg stylu grania

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

Standard jak na czołg HT, czyli:

-dosylacz, wentylacja, szybsze skupianie

-żarówa + naprawa, towarzysze broni

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Sprzęt: dosyłacz, wentyla, stabilizator.

Perki:

1. All BiA

2. 6ty zmysł u dowódcy, hamowanie sprzęgłem u kierowcy, u jednego ładowniczego Bezpieczne Magazynowanie, reszta Naprawa.

Działo>Gąski>Wieża>Silnik

Opublikowano

Sprzęt: dosyłacz, wentyla, stabilizator.

Perki:

1. All BiA

2. 6ty zmysł u dowódcy, hamowanie sprzęgłem u kierowcy, u jednego ładowniczego Bezpieczne Magazynowanie, reszta Naprawa.

Działo>Gąski>Wieża>Silnik

1 perka Bia??? WTF? Na dowódcy żarówa, reszta naprawa. 2 perka BIA, 3 kamuflaż.

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Kamuflaż na KV-4? Czy ciebie naprawdę popierdoliło? Na czołgu z camofactorem prawie zerowym dawać camo?

A co ty kurwa masz do BiA na pierwszej perce? Ja mam tak w każdym czołgu prawie że i nie sram na to, że inni robią perki inaczej. Masz problem z tym jak rozdaję perki, to zachowaj to dla siebie, a nie pokazujesz jaki to ty jesteś mądry i jaki ja jestem głupi dając BiA na pierwszej perce...

Opublikowano

Kamuflaż na KV-4? Czy ciebie naprawdę popierdoliło? Na czołgu z camofactorem prawie zerowym dawać camo?

A co ty kurwa masz do BiA na pierwszej perce? Ja mam tak w każdym czołgu prawie że i nie sram na to, że inni robią perki inaczej. Masz problem z tym jak rozdaję perki, to zachowaj to dla siebie, a nie pokazujesz jaki to ty jesteś mądry i jaki ja jestem głupi dając BiA na pierwszej perce...

Jeśli rozdajesz perki z myślą o poziomie na którym teraz się znajdujesz to ty dobry agent jesteś, perki rozdaje się juz z myślą o X. Myślę że większość zgodzi się ze mną że naprawa i żarówa to jest podstawa na każdym pojeździe w tej grze z wyjątkiem artylerii. Co do camo, to uważam że każdy powinien mieć, czy to na 2 czy to na 3 perce ponieważ daje ogromną przewagę nad przeciwnikiem gdy walczymy z dystansu. A na koniec czemu od razu z mięsem do mnie, ani Cię nie obraziłem, ani nie powiedziałem że to złe dawać tylko się zdziwiłem bo nie spotykałem się z takim czymś nigdy.

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

Opublikowano

Jeśli rozdajesz perki z myślą o poziomie na którym teraz się znajdujesz to ty dobry agent jesteś, perki rozdaje się juz z myślą o X. Myślę że większość zgodzi się ze mną że naprawa i żarówa to jest podstawa na każdym pojeździe w tej grze z wyjątkiem artylerii. Co do camo, to uważam że każdy powinien mieć, czy to na 2 czy to na 3 perce ponieważ daje ogromną przewagę nad przeciwnikiem gdy walczymy z dystansu. A na koniec czemu od razu z mięsem do mnie, ani Cię nie obraziłem, ani nie powiedziałem że to złe dawać tylko się zdziwiłem bo nie spotykałem się z takim czymś nigdy.

To jest nie potrzebne ... Już lepiej wziąć hamowanie sprzęgłem, gaszenie pożaru, amunicja itp ...

Na co Ci camo na is-4 ? To jest czołg zwarcia nie do stania w krzakach, camo bym robił jak bym wszystkie perki zrobił.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

To jest nie potrzebne ... Już lepiej wziąć hamowanie sprzęgłem, gaszenie pożaru, amunicja itp ...

Na co Ci camo na is-4 ? To jest czołg zwarcia nie do stania w krzakach, camo bym robił jak bym wszystkie perki zrobił.

Dla mnie na hevy tanku podstawa to: 1. żarówa + naprawa 2. BIA 3. Camo. Tak jak wcześniej pisałem camo się przydaje na walkach z dystansu(2s po strzale po prostu znikasz) i na CW. Przy grze przeciwnika pod arte i agresywnym spotowaniu daj bardzo dużo, koledzy z klanu nie mają camo na is7 i jak tylko BC lekko się wychyli to od razu się "świecą" i buła od arty, ja z camo na full rzadko tak dostaje.

signature.png

Opublikowano

Dla mnie na hevy tanku podstawa to: 1. żarówa + naprawa 2. BIA 3. Camo. Tak jak wcześniej pisałem camo się przydaje na walkach z dystansu(2s po strzale po prostu znikasz) i na CW. Przy grze przeciwnika pod arte i agresywnym spotowaniu daj bardzo dużo, koledzy z klanu nie mają camo na is7 i jak tylko BC lekko się wychyli to od razu się "świecą" i buła od arty, ja z camo na full rzadko tak dostaje.

TO KURWA MAUSOWI DAJ CAMO.

PRZECIEŻ ON TAKI MAŁY, TO CAMO MA DOBRE, WIĘC BONUS (% Z OBECNEGO CAMO) BĘDZIE DUŻY, A MAUS JEST NA DALEKIE ODLEGŁOŚCI, W OGÓLE SNAJPER XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beka

1. BiA

2. Żarówa + naprawy+czystość i porządek

3. Wg uznania, CAMO NIE SĄDZĘ XDDDDDDDDDD

shoob.png

Opublikowano

TO KURWA MAUSOWI DAJ CAMO.

PRZECIEŻ ON TAKI MAŁY, TO CAMO MA DOBRE, WIĘC BONUS (% Z OBECNEGO CAMO) BĘDZIE DUŻY, A MAUS JEST NA DALEKIE ODLEGŁOŚCI, W OGÓLE SNAJPER XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beka

1. BiA

2. Żarówa + naprawy+czystość i porządek

3. Wg uznania, CAMO NIE SĄDZĘ XDDDDDDDDDD

Czy temat jest o Mausie? Zresztą to co opisałem w powyższych postach nauczyłem się od mądrzejszych od siebie.

Jak ktoś dalej myśli ze camo jest niepotrzebne to proszę sobie pooglądać tą powtórkę i zobaczyć jak grają topowe klany:

http://wotreplays.com/site/322970#ruinberg-jarek21212-110

signature.png

Opublikowano

Czy temat jest o Mausie? Zresztą to co opisałem w powyższych postach nauczyłem się od mądrzejszych od siebie.

Jak ktoś dalej myśli ze camo jest niepotrzebne to proszę sobie pooglądać tą powtórkę i zobaczyć jak grają topowe klany:

http://wotreplays.com/site/322970#ruinberg-jarek21212-110

Czy to jest kurwa mać temat o 110 czy kompaniach do chuja pana?

Camo na czołgach dużych gówno daje i powie ci to dużo osób. I nie pierdol jakie to camo jest potrzebne, bo jakoś nie widzę, żeby ludzie z effi 2k (znam takich ludzi) jeździli z camo w E-100 albo Loewe.

KV-4 i camo ma tyle co pięść do nosa.

Opublikowano

Czy to jest kurwa mać temat o 110 czy kompaniach do chuja pana?

Camo na czołgach dużych gówno daje i powie ci to dużo osób. I nie pierdol jakie to camo jest potrzebne, bo jakoś nie widzę, żeby ludzie z effi 2k (znam takich ludzi) jeździli z camo w E-100 albo Loewe.

KV-4 i camo ma tyle co pięść do nosa.

zobacz sobie jak SBP świecie tylko dwoma 13 90 a reszta "niewidzialnych" czołgami do nas wali, ale nie camo jest niepotrzebne bo bez camo tez by tak strzelali...

tacy ludzie co mówią ze camo jest nie potrzebne płaczą potem na randomach że ich "niewidzialne" czołgi zabijają

signature.png

Opublikowano

zobacz sobie jak SBP świecie tylko dwoma 13 90 a reszta "niewidzialnych" czołgami do nas wali, ale nie camo jest niepotrzebne bo bez camo tez by tak strzelali...

tacy ludzie co mówią ze camo jest nie potrzebne płaczą potem na randomach że ich "niewidzialne" czołgi zabijają

Camo daje jakiś procent z obecnego camo, a % z zerowego camo nie jest za duży. (nie jest zerowe camo, ale jest niskie jak skurwysyn, czołg duży I NIE JEST DO NIEWIDZIALNOŚCI KURWA MAĆ, TO JEST CZOŁG DO ZWARCIA JAK CAŁA LINIA)

shoob.png

Opublikowano

is4 nie jest niski? dobry jesteś... tak kv4 jest wysokie i tam się kamo mało przyda ale perki daje się z myślą o X. ja na e5 mam camo i całkiem fajnie działa, w magicznym lesie na murowiance klepałem jg e100 z 70metrów a e5 takie niskie nie jest. Możecie sobie pisać co chcecie ale ja sie dalej będę upierał że camo ułatwia gre, nie mam ochoty sie kłócić także juz nie będę odpisywał :>

signature.png

Opublikowano

Tu sie jebnij / na kw-4 najlepsza jest naprawa tym czołgiem nie bawisz sie w snipe czyli zarówka jest nie potrzebna

Opublikowano

Tu sie jebnij / na kw-4 najlepsza jest naprawa tym czołgiem nie bawisz sie w snipe czyli zarówka jest nie potrzebna

Gdzie on napisał cokolwiek o żarówce?

is4 nie jest niski? dobry jesteś... tak kv4 jest wysokie i tam się kamo mało przyda ale perki daje się z myślą o X. ja na e5 mam camo i całkiem fajnie działa, w magicznym lesie na murowiance klepałem jg e100 z 70metrów a e5 takie niskie nie jest. Możecie sobie pisać co chcecie ale ja sie dalej będę upierał że camo ułatwia gre, nie mam ochoty sie kłócić także juz nie będę odpisywał :>

Gdzie napisałem, że IS-4 jest niski?

I wystrzał z działa niweluje każde camo tak czy tak. I może i camo pomaga w grze... no ale nie kurwa na 1/2/3 perkę

shoob.png

Opublikowano

Dzięki za wypowiedzi :D

To teraz powiedzcie co to BIA? :D

A i jak wiadomo, każdy członek załogi może mieć kilka perków.

Czy źle zrobiłem dając te?

Co mam dodać w kolejnych perkach?

524fce2573123.png

A to mój aktualny sprzęt :D

524fce0d61709.png

Wczoraj zacząłem grać znowu w WOT'a i chcę mieć dobry czołg :D

Opublikowano

Bezpieczne magazynowanie działa tylko u jednego ładowniczego...

Brawka za zrobienie wieży i gąsek, zamiast działa. Czy ty w ogóle czytałeś ten temat. Każdy ci powiedział, żebyś robił działo...

Opublikowano

Dzięki za wypowiedzi :D

To teraz powiedzcie co to BIA? :D

A i jak wiadomo, każdy członek załogi może mieć kilka perków.

Czy źle zrobiłem dając te?

Co mam dodać w kolejnych perkach?

524fce2573123.png

A to mój aktualny sprzęt :D

524fce0d61709.png

Wczoraj zacząłem grać znowu w WOT'a i chcę mieć dobry czołg :D

Po co my pisaliśmy jak i tak zrobiłeś po swojemu ? ;o

Gratuluję, zrąbałeś wszystkie perki i moduły w czołgu xD

Zresetuj lepiej te perki i daj naprawę lub bia.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Bezpieczne magazynowanie działa tylko u jednego ładowniczego...

Brawka za zrobienie wieży i gąsek, zamiast działa. Czy ty w ogóle czytałeś ten temat. Każdy ci powiedział, żebyś robił działo...

Nie chodzi o to, że zrobiłem to TERAZ po swojemu.

Ostatnio grałem w to około pół roku temu i ten czołg jest sprzed PÓŁ ROKU TEMU.

Dlatego pytam się co mam podmienić itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...