Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Misja

MrKazuya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, w tej misji musisz akurat ulepszyc przedmiot, lub musisz ulepszyc bon itd.. :D mam nadzieje ze Ci pomoglem :D.

A da sie kupić/zdobyć te przedmioty do ulepszania gdzieś poza tymi od ludzi u tych NPC jak w poradniku?

Opublikowano

A da sie kupić/zdobyć te przedmioty do ulepszania gdzieś poza tymi od ludzi u tych NPC jak w poradniku?

Niestety ale dopiero na wyzszych lvl'ach to leci i z "Mapy Skarbow" ktore dostajesz na 50lvl+ z dziennych misji i 60lvl z dziennych misji z bosami :/. Mozliwe ze jeszcze jest jakis sposob o ktorym nie wiem, a i no dziennie dostaje sie po 3 te kamyczki i tak wiec wiesz :D.

Opublikowano

wys

Niestety ale dopiero na wyzszych lvl'ach to leci i z "Mapy Skarbow" ktore dostajesz na 50lvl+ z dziennych misji i 60lvl z dziennych misji z bosami :/. Mozliwe ze jeszcze jest jakis sposob o ktorym nie wiem, a i no dziennie dostaje sie po 3 te kamyczki i tak wiec wiesz :D.

wyjasnisz mi jak ulepszyci kupic ulepki?nowy jestem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...