Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zapraszam do wspólnej gry !

matti14081

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na prywatnty serwer Opora4story. Na servie nie ma chyba zadnych Polakow , wiec wbijajcie na valo , zrobimy gildie , Narazie duzo ludzi nie gra , wiec łatwiej jesli chodzi o tereny/zamki :)

moj nick; QuanLuan - Valorian

http://opora4s.com/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chętnie zagram na link nie działa ;/

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

Aktualnie opora chyba jest off. Aktualnie on jest tylko p4story.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Nie wiadomo. Teraz to możemy tylko czekać :). Ale pewnie niedługo odpalą.

Opublikowano

Pragne sie udzielic tutaj,

4story.pw co chwile prawie offline jest..
Pare dni temu 1 w nocy, DDoS, wczoraj w nocy DDoS znowu. :)

Ale polecam ;d

@edit

Jak wejsc mam bo cos sie stalo ze jak laduje sie po chwili wylacza gre i pokazuje jakis blad z hackshieldem, pobralem ten nowy tez i nie dziala..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Harsen, były ataki ddos, już to ogarneli i nie crashuje servera. można grać lajtowo. BTW na derionie odzywać się na postać xFly mam sporo dobrej biżuterii to na start na pewno się przyda. Sam mam już mega OP biżu i rózge także nie pożałuje niczego :D

Opublikowano

Tak jak up nie ładnie się poszywać za graczy z Nexona myśląc że ktoś się nabierze :). I pytanie. Ile graczy jest na wojnach?

Opublikowano

xFly , hmm.. Nie ladnie sie podszywac pod gracza z nexona :)

>>Tak jak up nie ładnie się poszywać za graczy z Nexona myśląc że ktoś się nabierze :). I pytanie. Ile graczy jest na wojnach?

Że niby gdzie się podszywam?? nick wymyśliłem na biegu jest to mój nob do bufowania na multiaccount. Jeżeli ktoś chętny to dalej aktualna pomoc w postaci biżu, pisać jednak na postać Yeeley bo to mój prawowity wizard.

PS. jak już mowa o podszywaniu to chyba wasz kolega was robi w ch.. bo osobiście znam gościa o nicku xFly oraz xFlo jest nim Gondorian z PL. jeszcze jakieś zarzuty lub pytania? raczej nie dziękuje.

Opublikowano

@Up

Ehhh ja osobiście znam z 3 gości którzy podszywają się pod Gondoriana jak i pod Ariero i xFly. Takie dzieci które myślą że nick daje im skilla :).

Co do serwa dziś spróbuję na niego wbić :) i mam pytanie kto ma przewagę derki czy valo bo idę tam gdzie mniej graczy.

Opublikowano

Derionu mniej a wojny w ardir są epickie. dziś od 8 rano do 12 wbiłem 4k honoru. Następnym razem nie obrażaj że się ktoś pod kogoś podszywa nawet nie znając sytuacji i nie wiedząc że twój koleszka sam ma podrobiony nick bo xfly to gondorian a gondek gra już tylko w LoLa także tego.

PS, ponawiam jak ktoś gra magiem i ogarnia to mam mocne biżu dla niego na wejściu. inne biżu też się znajdzie tak btw. CHĘTNI PISAĆ NA FORUM (priv)

Opublikowano

Po 1 to raczej derionu jest więcej co widzę patrząc na tereny :). Po 2 xFly to nie gondorian :). Po 3 zapraszam na Valo ogarniętych graczy ze skillem :) MrAbc.

Opublikowano

ojojoj nie ladnie, nie ladnie.. Wtapiac innych niewinnych ludzi oraz sie podszywac.. Nie ladnie :(
Gondorian przecierz nie gra na privach takich.. Ariero to pff on gra tam gdzie ma eq +24

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Kto powiedział że gondorian gra na privach? skorzystaj z psychologa typie bo wmawiasz drugi raz sobie jakąś opcje i wypisujesz ją na forum.. Gondorian nie gra w 4story to raz, a dwa xfly i xflo na PL to Gondorian, tak tak wmawiaj sobie że to nie jego nicki tylko tak dla twojej wiedzy powiem ci że grałem na PL z Gondorianem cyrgonem i inną elitą od samego początku także ich wszelakie nicki znam.

Derionu nie jest więcej, a tereny zdobywamy bo ogarniamy? wystarczy przyjść do ardir to sytuacja się rozwikła.

PS. dla oskarżyciela hersena233, zrobiłem sobie nick LysyBocian, tak wiem to też nick Evosa i co podszywam się pod niego? hahahaha.

Opublikowano

Skończmy tą dyskusje bo bd się ciągnęła w nieskończoność :).

@Up

Proponuję czytać ze zrozumieniem harsena233 napisał że nie ładnie się podszywać pod gracza z NEXONA a nie z pl'a. Po 2 na nexonie xFly to nie był gondorian bo gondorian grał przez chwilę na nexonie z tego co wiem i na valo a nie na der. Po 3 dla wyjaśnienia powiem że jeżeli ktoś ma nick np. 123 na pl'u a jakaś 2 osoba ma 123 na p4story to nie jest podszywanie się :). Podszywanie jest wtedy kiedy dana osoba próbuje udawać tą 2 a jeżeli powie że taki nick wymyśliła i po prostu pod nim gra to NIE JEST PODSZYWANIE SIĘ.

@2Up

Co do Ariero to grał na p4story i to nie z eq +24 all :).

PS. Co do serwera to czekam aż w sklepie bd eq +24 od razu i zablokują is (wbijanie bizu) czyli aby było takie same bizu i bonki dla każdego.

Opublikowano

hmm, Dziwne, dziwne. ze xFly to polak :) To jest osoba pochodzaca z kraju "RUMUNIA" Mial nawet gildie na nexonie na derach. Wiem lepiej bo gralem na poczatkach nexona ..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ta dyskusja nie ma sensu bo jedni naja xfly'a z nexona tak ja albo hersen, albo z pl a bd to 2 rozne osoby :). Ja osobiscie tak jak napisalem znam xfly z nexona z der gral tam jezeli dobrze pamietam z haseDamian i innymi bo sam tam gralem na valo z Ariero,Nabsterem i innymi w InPanic.

@Up

Z rumuni? mi sie wydawalo ze z niemiec.

Opublikowano

hmm, Dziwne, dziwne. ze xFly to polak :) To jest osoba pochodzaca z kraju "RUMUNIA" Mial nawet gildie na nexonie na derach. Wiem lepiej bo gralem na poczatkach nexona ..

to po .uj oskarżasz kogoś o podszywanie się baranie.. zrobiłem sobie taką nazwe postaci i mam wyjebane w to czy ktoś na nexonie miał identyczną, nie podszywam się pod nikogo bo mnie to nawet nie bawi.

PS. tak samo mogę powiedzieć że twój nick na forum hersen233 to podszywka bo znam kogoś z takim nickiem na innym forum.. i co podszywasz się pod niego bardzo nie ładnie!! jesteś dzieciakiem bez skiilla jak to mowiłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...