Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uzależnienie od League of Legends

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się ,że już dużo grasz w tą grę to i pewnie eq i lvl masz dobre nie znam się na tej grze nigdy nie grałem ale weź się zdedaj i wywal eq albo sprzedaj to coś wyciągniesz z tego jeszcze potem jakoś odinstaluj albo hasło zrób na to i zapomnij jak najszybciej.Wiem np jak ja grałem w gry i jak mnie hakneli np w tibi to od razu odechciało mi się grać.

Po pij sobie , wyjdź , gadaj ze znajomymi , może spróbuj se jakąś dupcie wyrwać , znajdź robotę jakaś , zacznij jakiś sport uprawiać np pakowanie.I silna wola i pójdzie to dalej jakoś.

Albo jak nie dajesz rady wytrzymać to w najgorszym wypadku wywal komputer przez okno ;)

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

O kurwa stary, rozumiem być uzależnionym od jakiejś dobrej gry mmo, ale nie od lol'a. xD Jedyne co odczuwam albo raczej odczuwałem to wkurwienie i ochota na grę mi przechodziła. Graj rankedy przy wyboostowanych silverach to ci się odechcę.

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...