Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] GM/Administratorem TS3/Administratorem Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam 17 lat i chciałbym zaoferować swoje usługi w dziedzinie tych co w temacie :D

Nie raz byłem GM, nie raz Administratorem TS3, nie raz Administratorem Forum.

• Zabezpieczenie serwera Metin2
  • Doradzanie (exp, typ serwera, ciekawe eventy [oraz realizuję te pomysły], pomysły na zabawy na TS3)
  • Znajomość komend, ortografii, dawanie rang oraz kanałów na TS3, ustawianie permissions/tworzenie kanałów, organizacja ciekawych eventów, wysoka aktywność - umiejętność prowadzenia forum opartych na różnych silnikach (najbardziej: IPB, XENFORO), szybkie przyswojenie regulaminów/zasad panujących na serwerze oraz wiele innych!
  • Pomoc przy wgrywaniu nowych mapek, mobów, itemów
  • Trochę humoru - posiadam mikrofon lecz rzadko rozmawiam bo nie ma z kim :P
  • Jestem osobą:
    uczciwą (nie chcę zysku ze serwera),
    pomocną (jeżeli potrzebujesz w czymś problemu postaram ci się pomóc),

sprawiedliwą (traktuje wszystkich równo i sądzę że równość to najważniejsza rzecz),
    czasami nerwową (gdy ktoś mi non stop spamuje, dręczy itd. potrafię się zdenerwować),
    cierpliwą (nie unoszę się gdy nie trzeba),
    odważną, umiejącą wyrazić swoje zdanie (mówię co jest słuszne oraz śmiało wypowiadam się),
    towarzyską (nie boję się nowych znajomości i chętnie poznaję nowych ludzi),
    kulturalną oraz miłą (wyrażam się raczej uprzejmie oraz posiadam chociaż "grosz" kultury),
    energiczną, komunikatywną, pełną życia, promieniującą, przyjemną, wyrozumiałą, zdolną, zwariowaną, zabawną i wiele wiele innych pozytywów!

Jeżeli chcesz wiedzieć więcej na dole kontakt.

Jeżeli masz inne pytania pisz śmiało tutaj albo na pw albo na moje GG! Tylko i wyłącznie PW I GG!

45389849

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...