Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bójka..jak to nazwać ?

Gadatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiem że to nie ten temat ale i tak prosze o pomoc w tej sprawie

Będe szczery jestem uczeń 2 klasy gimnazjum ..

27 września były otrzęsiny pierwszych klas..

Zabawa toczyła sie jak można było sie domyślać wszędzie mąka i pomazane twarze "kociaków"

Lecz pod koniec zabawy zostało mi 1/5 mąki i postanowiłem to wysypać na pewnego trzecioklasistę ..

Gdy to juz zrobiłem on sie rzucił mi do bluzy (troszke ją zniszczył) nauczycielka próbowała go odczepić i dostała on tego "debila" w palca w rąk który jak sie okazało został mocno uszkodzony ..

Trafiliśmy do dyrektorki za "bójke" rodzice wezwani i po -50p ... dodam że ja go nie uderzyłem lecz mogłem to zrobić ponieważ jestem od niego 30cm wyższy i dużo silniejszy ..

Jak nazwać takie zachowania i co zrobić aby jakoś wynegocjować mniejszą kare.. (zależy mi jak najmniejszej ilości punktów minusowych)

Spuścił bym mu wpierdol lecz on jak zwykle poszedł by do mamy a w szkole przy dyrektorce juz obiecałem że mu nic nie zrobie ..

Opublikowano

Teraz to już nic nie zrobisz, chociaż możesz powiedzieć, że działałeś w obronie własnej jak sam się rzucił na Ciebie. Poza tym jak się uczestniczy w głupotach typu "otrzęsiny pierwszoklasistów", to ma się potem tego efekty.Od pewnego czasu wyrasta pokolenie gówniarni, która myśli, że szkoła to miejsce, gdzie spotyka się kolegów, robi bekę z nauczyciela, drze mordę, spisuje pd, żeby jakość zaliczyć na 2 itd.Niestety nie.

Opublikowano

Pewien szczegół ..

To były otrzesiny każdy sie rzucał mąką ... koleś z 3 klas który wysypał ponad 5kg mąki i wymalować około 20 kotów nie dostal minusowych ...

Opublikowano

Dobrze ci tak, musi być kara za zaczynanie sobie ze słabszymi, a sam mówiłeś, że jesteś od niego wyższy i silniejszy. Takie coś trzeba tępić. Na chuj sobie z kimś zaczynać ? Miło by ci było gdyby ktoś tak ci zrobił ?

Opublikowano

Sprowokowałeś więc miał prawo się rzucić, 50 pnt to nie jest tragedia, przyniesiesz baterie albo coś i odrobisz. Przyjmij to na klate a nie się próbujesz wywinąć.

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Czy tylko ja to do jasnej kurwy widzę błędy W SKŁADNI ZDAŃ?

koleś z 3 klas który wysypał ponad 5kg mąki i wymalować około 20 kotów

Co to kurwa jest? wymalować?

Zabawa toczyła sie jak można było sie domyślać wszędzie mąka i pomazane twarze "kociaków"

"domyślać"?

Gdy to juz zrobiłem on sie rzucił mi do bluzy

Że co kurwa zrobił?

Wiem że to nie ten temat ale i tak prosze o pomoc w tej sprawie

Mózg rozjebany

dostała on tego "debila" w palca w rąk

Ja kiedyś dostałem piłką od kosza w palca w rąk ;3 straszny ból ;(

nauczycielka próbowała go odczepić

Od ściany? od kaktusa? odciągnąć, a nie odczepić

Będe szczery jestem uczeń 2 klasy gimnazjum

Będe szczery jestem "użytkownik" mpc forum od 2k7

poszedł by

poszedłby...

Jak nazwać takie zachowania

Nie uczęszczanie na lekcje j.polskiego.

żebym nie dostał % to - nic nie zrobisz. Sam sprowokowałeś bójkę

Opublikowano

jebać jakieś -50p lol i tak jesteś w 2 gimbazie i zdaje każdy, co za różnica jakie masz oceny i tak wezmą cię potem do każdej szkoły

to tak na pocieszenie

Opublikowano

Po co wam takie zabawy ?, przeciez takie zabawy to są dla dzieci...

Teraz juz nic nie zrobisz sam zacząłeś pierwszy, trzeba stawić temu czoło i ponieść konsekfencje za swoje poje*ane czyny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...