Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Down][Hack]Combat Arms Basic

TimeToSleep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hack działa poprawnie.Miło się nim gra i wgl xDDzięki za wstawkę :lol: :lol:

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość black_shadow
Opublikowano

A teraz do wszystkich n00bków.

Po 1. Kto wam kazał na pulpit wypierdalać? Wiecie dlaczego nie znajduje wam pliku "Settings?" BO KURWA TEN PLIK POWINIEN BYĆ W FOLDERZE Z HACKIEM. A wy wyjmujecie na pulpit hacka... KURWA MIEJCIE GO W 1 FOLDERZE .

Po 2. Angola się uczcie. Tyle to moja siostra 10 letnia zrozumie....

Po 3. Sorry za przeklinanie ale mnie to denerwuje.

Opublikowano

Ja wcale wie wywalilem wszystkiego na pulpit tylo caly folder rozpakowalem !

probowalem na 2 kompie iez nie dziala powiedz jak to zrobic zeby szlo !!!!!!!!!!!

Teraz sciagam jeszcze raz combata to pomoze ( reinstal) ?????????????????

Opublikowano

Okej jak odpalam tego hacka który działa np u mojego kolegi wyskakuje mi błąd:

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135) Kliknij Ok , aby zakończyć aplikacje.

Posiadam WIn XP pro SP2. Jeśli ktoś się z czymś takim spotkał lub wie jak to rozwiązać proszę o pomoc.

Opublikowano

Witam mam problem z tym hakiem jak chcę go uruchomić to mi wyskakuje "Aolikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135).i tam dalej " mogę prości o pomoc ?? d góry dzięki daje 5 bo wiem że hak działa bo u kumpla działa ale tylko na 1 kompie na 2 to samo co u mnie ;D POZDRAWIAM

Opublikowano

sciagnij haka(wypakuj na pulpit),otwórz injector,wcisnij funkcje ad i poszukaj pliku który wypakowałes na pulpit,nastepnie wpisz w procesach Engine.exe,potem inject i powinno smigac...(+)

Opublikowano

już mam dzięki a wie ktoś może dlaczego nie ras jak gram firetima to mi error wyskakuje i mnie do poczekalni wyrzuca ??

:DD:DD xD

Opublikowano

gdzie znajde ten Injector?? Klikam na Engine.exe włącza mi sie HackShield zaladuje i nic włączam combata i nie dziala hak;/ nie wiem co mam robić a wszystko robię zgodnie z instrukcją

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

Witam

zassałem, wypakowałem, odpaliłem hacka a potem ca.wcisnełem insert i wyskoczyło mi okienko z tym ze nie ma w nim zadnych opcji.jest tylko ....direct 3d closed,memory closed,misc closed.czy jeszcze trzeba cos wcisnac zeby odpaliło?

Opublikowano

Nie wiem kolego ale z tego co widze pod poprzednimi postami to raczej ten hack nie działa ;d

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Nie wiem kolego ale z tego co widze pod poprzednimi postami to raczej ten hack nie działa ;d

Błąd .

Mi działa bez zarzutów.

Do Zagir :

wsyzstko masz dobrze musisz strzałką w prawo ---> operować ppo menu .

Do Apis : Działa ! nie wprowdzaj ludzi w błąd . !Do Hogan . źle mu mówisz . Ten hack ma swojego injectora .

Do lipako .

musisz mieć wszystkie pliki w jeednym folderze .

Pomogłem wam ? Dajcie +

s1ng5f.jpg
Opublikowano

lol...zagir hack ci działa,po prostu jak masz widoczne funkcje: "direct 3d closed,memory closed,misc closed",to poruszasz sie w bok strzałkami na klawie(w prawo),potem idziesz w dół i ustwaisz haki jakie chcesz(+)

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd ; Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij przycisk Ok, aby zokończyć aplikację . Co mogę zorbić ?

Z góry Dzięki ;)) :O

Opublikowano

to teraz wytłumaczcie mi co się porobiło... zassałem ten plik rozpakowałem go i teraz przy logowaniu CA wyskakuje mi error i taka informacja...FAILED TO LOG ON TO THE VERIFICATION SERVER i nic nie mogę zrobić klikam ok i gra sie wyłącza

Opublikowano

Hax działa, ale teraz pełno dzieci lata po mapie fly hackiem

FAILED TO LOG ON TO THE VERIFICATION SERVER - wina Nexona już to naprawiają

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...