Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Koniem :(

mariola123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem z koniem :D a raczej z Stajennym ! 1 raz w metinie robiłem misje na konia oczywiście miałem Medal ale byłem w m2 zacząłem misję w M2 no i szukasz tego punktu w m2 Nie znalazłem i napisałem na głównym (!) Gdzie sie robi misje Konne pisali mi m1 pojechałem do m1 i widze punkt wiechalem w ten punkt i jakieś napisy sie pokazały i wcisnąłem OK pojechałem do stajennego i Chyba mi nie zaliczył bo nie dostałem LV konia nadal mam 1 lv już czekam 3 dzień i nie mogę robić misji na konia :D HELP !!!

Opublikowano

Masz medal konny?

Idziesz do stajennego w m1 lub m2 (nie ma różnicy) i wybierasz odpowiednią opcję. Następnie tylko podążasz do punktu wskazanego na mapie.

Opublikowano

Kurde nie napisałem o najważniejszym ! u stajennego mam tylko Info. O koniach , Chcę ulepszyć mojego wierzchowca , Mogę używać umiejętności konnych ? , zamknij brakuje tego 1 co sie robi misje !

Medali ma 10 :D

a jak cos to mam z 30 misji nie zrobionych tylko misje z lv mam do 16

Opublikowano

Widocznie misja nadal trwa. W queście dostałeś informacje gdzie masz jechać. Spróbuj relognąć

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Widocznie misja nadal trwa. W queście dostałeś informacje gdzie masz jechać. Spróbuj relognąć

Pomyśl, przez 3 dni ma problem i by nie zrobił reloga? Czytaj uważnie.

@top

Zgłoś to do supportu, o ile już problem sam się nie rozwiązał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...