Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to jest legalne?

wlatca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie, bo mam gta sa orginalne na steamie i pirackie na kompie, bo z pirackiego bierze wszystkie dodatki na sampa, a mam ich dużo, a niektórych nie ma w necie, itp. I takie pytanie, czy dostał bym kare, jak by mi Policja sprawdziła kompa?

Opublikowano

Jeżeli będziesz miał je(pobrane dodatki) ponad 24h to tak dostałbyś karę.

Nie rozumiem, czy chodzi ci o gre, czy o mody...

Opublikowano

Policja nie chodzi po domach i nie sprawdza ludziom kompów, myślę ze nawet gdyby Polski policjant zobaczył coś takiego jak ta wersja piracka i dodatki nic by nie zrobił.

49yxrs.png

Opublikowano

Policja nie chodzi po domach i nie sprawdza ludziom kompów, myślę ze nawet gdyby Polski policjant zobaczył coś takiego jak ta wersja piracka i dodatki nic by nie zrobił.

Byś się zdziwił. Wbrew pozorom policja ma całkiem niezłych informatyków, zgodzę się jedynie z pierwszą częścią zdania.

Opublikowano

Hahah Polscy informatyce z policji będą cie ścigać za jedną starą grę ściągnięta z torrenta ;d .Nie oszukujmy się realia są inne.

49yxrs.png

Opublikowano

Jak już sprawdzają legalność, to najczęściej system czy pakiet biurowy i tylko to. Chyba że jakaś firma odpowiedzialna za studio np. GTA zgłosi na policję popełnienie przestępstwa w tym przypadku spiracenie gry, więc wiesz jakie są szanse... ;)

Opublikowano

Jak już sprawdzają legalność, to najczęściej system czy pakiet biurowy i tylko to. Chyba że jakaś firma odpowiedzialna za studio np. GTA zgłosi na policję popełnienie przestępstwa w tym przypadku spiracenie gry, więc wiesz jakie są szanse... ;)

Jedyna osoba która odpisała pełnym zdaniem, na spokojnie, po ludzku, +1

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...