Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Rozgrywka.

Carek01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, siemano. Chciałbym was prosić o sygestie na temat moich filmów YT. Nie zmuszam was do oglądania oczywiście, ale zalukania materiałów i ew. skomentowania, napisania mi co mam poprawić, co zmienić. Może w czym mnie widzicie bardziej? Dzięki.

http://youtu.be/I82BSiceUjs

Aktualnie zrezygnowałem z nagrywania na Nordicu, bo mam tam dość słabą dywizje i zbyt styrany MMR, żeby cokolwiek podziałać. Na Wescie za jakiś czas będę miał 30 lvlek. A to oznacza, że będą prawie same rankedy nagrywane na poziomie silver, gold i wybijanie się wyżej. Troszkę to potrwa bo będę musiał jakieś dobre runy zrobić i kupić postacie :). Póki co jest to nagrywane sporadycznie.

Komentujcie, nawet hejty niech będą ale z mózgiem (nie post typu "nie nagrywaj, ale gówno" tylko jakoś rozwinięte dlaczego Wam to się nie podoba). Każdą opinie szanuje, ale nagrywać, nagrywał będę bo to lubie, a poza tym jak mamy akcje ze znajomymi takie śmieszne to, aż łezka w oku się kręci czemu tego nikt nie nagrywał :).

Opublikowano

Pierścien dorana ma również ciekawy pasyw, który zachęca do lasthitowania.

Nie jest źle, może poziom słaby, ale pod względem technicznym jest ok.

Rozwijajcie się.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

No poziom jak poziom nie wkładamy zbytnio w to "siły" bo chcemy się pośmiać, ale jak zaczniemy z rankedami to będzie troszkę więcej powagi, humor także się znajdzie, ale mniej i damy z siebie więcej, dużo więcej :). Dzięki za opinie.

Właśnie renderuje fajną rozgrywkę, było dużo śmiechu, poziom z mojej strony był, ale to jak ktoś będzie chciał to ozbaczy na filmie :).

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...