Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tu może pomóc tylko spec.

StaryGnom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM!

Chciałbym wam przedstawić bardzo dziwny przypadek mojej karty graficznej ( GeForce 7300 GS )
A więc kupiłem komputer już bardzo dawno temu i byłem z niego zadowolony aż do niedawna bowiem moja karteluszka oszalała!
W pewnym momencie po prostu wszystko stanęło, kompletna zawiecha!
Resetowałem komputer 1,2,3 .... 69 razy i nic! Cały czas komputer się zawieszał w momencie pojawienia się napisu "Zapraszamy"

Domyśliłem się że to wina karty graficznej bo po odinstalowaniu sterowników wszystko ładnie działało.
Nie wiem... nie wiem co teraz zrobić.

Dodam tylko że: gdy kupiłem komputer był na nim wgrany system Windows Vista i dołączyli mi sterowniki do karty graficznej na płycie (wszystko działało).
Potem zmieniłem system na XP i ściągnąłem stery z oficjalnej strony nVidia (też wszystko działało).
Aż tu nagle trach i do tej pory nie działa.

TOWARZYSZE POMOŻECIE?

(tu macie mój nr gg 47769249 w razie co.

PIS JOU!

Opublikowano

Witam serdecznie.

Ja tu bym stawiał na uszkodzenie samego systemu.

Ale czy system dziala w trybie awaryjnym ?

Czy system co kolwiek zrobil po wlaczeniu ostatniej dobrej konfiguracji ?

Przydał by Ci sie system odpalany z plyty typu Linux aby sprawdzic czy oby wszystkie podzespoly bazowe sa OK.

Jezeli dziala system awaryjny to warto z jego poziomu to sprawdzić.

Jezeli natomiast awaryjny nie dziala ani sys odpalany z plyty no to stawiam na uszkodzenie systemu i trzeba bedzie go reinstalknąć razem z formatem !

Czekam na odpowiedz.

Moje GG: 43343445

Pozdrawiam !

gra.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...