Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nie dziala BF4? Zajrzyj tutaj. :-)

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minimalne Wymagania

OS

The BF4 Beta requires a 64-bit version of Windows Vista, Windows 7, or Windows 8 (the full version of Battlefield 4 will also support 32-bit operating systems.)
PROCESSOR
AMD ATHLON X2 2.8 GHZ
INTEL CORE 2 DUO 2.4 GHZ
MEMORY
4 GB
GRAPHICS CARD
AMD RADEON HD 3870
NVIDIA GEFORCE 8800 GT
GRAPHICS MEMORY
512 MB
HARD DRIVE
1,6 GB (approx.)
Opublikowano

@Up i na kij tu wkleiłeś minimalne (i tak zaniżone) wymagania? WTF.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie mam 2 tygodniowego laptopa dzis zakupilem bf4 i otwiera mi okno zaczyna ladowac i bum wylacza moj lapek to

Procesor intel core i3-2348m 2.3 ghz 4gb ramu graficzna nvidia geforce Pomozcie.... win 8 64 bitowy

Opublikowano

@UP

Karta graficzna jest zdecydowanie za słaba do płynnej gry ale włączać się raczej BF powinien, jeśli chcesz grać na 15 fps to moze sprawdź temperatury pc w stresie, moze to przez to

ew przeskanuj pc i zaktualizuj sterowniki a jeśli aktualne spróbuj trochę starsze

LOL

Opublikowano

Laptopy raczej nie sa do gier ;)

Jakas z dupy ta i3 :( , nie mogles sie najpierw spytac czy ci pojdzie lub nawet pirata sciagnac zamiast kupowac odrazu gre?

A do Bf4 sa raczej potrzebne 4rdzenie ,a mi sie zdaje ze i3 ma ich 2. (Jak sie myle to sorry ;) )

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Nie mylisz sie kolego. jak kupowalem gre mialem pelne dane swojego kompa i rozmawialem na ten temat i dostalem informacje iz pojdzie na niskich... wiec nie wiem o co chodzi bede dzwonil do ea...

Opublikowano

Nie mylisz sie kolego. jak kupowalem gre mialem pelne dane swojego kompa i rozmawialem na ten temat i dostalem informacje iz pojdzie na niskich... wiec nie wiem o co chodzi bede dzwonil do ea...

Ty sie mylisz. Na tym lapku nie ma szans żeby to odpalić. Zmień kompa.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...