Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nie dziala BF4? Zajrzyj tutaj. :-)

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy blad:

"You were disconnected from serwer EA (1)"

Jezeli cos takiego nas napotka gdy juz wlaczymy gre i nas wywali wystarczy zaaktualizowac sterowniki do karty graficznej.

Nvidia : http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

Radeon : http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Drugi blad:

"Nie mozna uruchomic programu poniewaz na komputerze nie znaleziono msvcr100.dll/msvcr110.dll..."

Co zrobic? Wystarczy zainstlowac ten program: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14632

Skanu nie daje gdyz jest to z oficjalnej strony microsoftu.

w83od2.jpg

Opublikowano

Gównooo jebane nawet w Bete nie mogę pograć ja pierdole wczytywanie mapy i w pewnym momencie zatnie się dźwięk i chuj kurwa gówno jebane w pizdu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Gównooo jebane nawet w Bete nie mogę pograć ja pierdole wczytywanie mapy i w pewnym momencie zatnie się dźwięk i chuj kurwa gówno jebane w pizdu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zostajesz zgłoszony za wulgarność i spam -,-

http://www.mpcforum.pl/topic/1057501-pytanie-bf4-beta-sie-nie-wlacza/

tutaj podałeś swoje paramenty gdzie bfbc2 na medium pójdzie -,- więc nie licz na 4 bo nawet ci nie pójdzie :)

Ps. "Kinect z dziewczyną :D" logiczne że kinecta trzyma się w ręce ;d

@top. czytając na internecie przeczytałem że najczęściej ludzie posiadający win7 posiadają ten problem, więc pewnie przy win8 nie będzie problemu ;)

Opublikowano

Ja mam tak że czekam 1-3 min i nagle wszystko się zacina

Instalowalem update grafiki i ten program Microsoft visual c+++

Mój Komp to:

Geforce Gtx 660

Amd atholn IIx2 250

6gb ramu

win 7 64bity

Plis pmózcie wyczekiwałem tygodniami: :(

Opublikowano

*XdeMoNT*, dnia 01 Paź 2013 - 19:34, napisał:

@UP procesor zasłaby, zresztą BF4 dupy nie urywa niczym się nie różni od bf3 na ustawieniach ultra poza interfejsem.

bf3 na wysokich działa

Opublikowano

Prawdopodobnie BF 4 chwilowo nie działa na procesorach AMD (poszperałem na necie, głownie streamy :P) Na razie trzeba czekać na fix'a.

@Up

Procek jest dobry spełnia minimalne, więc ci pójdzie na low

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mój Komp:

Procek - AMD FX-8350 8x4.0 GHz

Ram - 8 GB 1866 MHz
Grafika - GeForce GTX 660 OC

System - Win 7

Ten sam problem co batoncmg2 w trakcie ładowania się ścina i wyskakuje "Przestał działać"
:(

Opublikowano

@Up

Widząc specyfikacje jednogłośnie można powiedzieć, że BF chwilowo nie działa na AMD ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ja mam:

Amd Atchol X4 630 2,8Ghz

4 Gb Ramu

Karte 7750 Gigabyte

I Bf3 i MoH:W chodza na Auto w 40-60 ,a tu...15-25...

Ale mysle ze poprawia wiec raczej kupie bo mysle ze na srednich popykam bo w low sa takie dziwnie nie wygladzone tekstury w Kazdym BF.

Piteraskwiat.png

Opublikowano

U mnie występuje niekończący się loading ale jakoś mnie to nie zaskoczyło tym bardziej że gra działała jeszcze wczoraj :) Widziałem że nie obędzie się bez problemów po prostu trzeba zaakceptować to że EA jest odpowiedzialne za wydanie tej gry : >

Opublikowano

Ja mam tak że Battlefield 4 Beta przestał działać, a podobno tak jest bo BF4 obsługuje 4 rdzeniowe rocesory , jak ktoś ma dwa rdzenie to niech zapomni o grze ;/

Opublikowano

W trakcie pobierania wyskoczyl jakis blad i na 45 % jest wstrzymywanie,dafuq?????

@problem rozwiazany

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Siema

Jeśli komuś nadal nie dział polecam sprawdzić aktualizacje WSZYSTKIEGO wraz z systemem i innymi podstawami oraz PunkBuster

I Info przy moim sprzęcie:

Procek - AMD FX-8350 8x4.0 GHz

Ram - 8 GB 1866 MHz
Grafika - GeForce GTX 660 OC

System - Win 7 64x

Na ustawieniach LOW skacze od 5 klatek/s do 60 k/s
I tu pojawia się moje pytanie

Opublikowano

Witam !

Mam straszne lagi nawet na ustawieniach low . Pomożecie ?

amd fx-6100

8gb ram

asus amd radeon hd7770 1gb

sygnakepacz.png

Opublikowano

Wie ktoś może kiedy będzie następny update bety czy coś takiego? Albo gdzie, na jakiej stronie się dowiem o updacie. Komputer mam dobry, nie dawno modernizowany ale mam procesor AMD, a niestety BF 4 Beta nie działa na tym procesorze (sprawdzałem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...