Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROPOZYCJA] Za sponsoruje serwer!

klejdoprotez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[PROPOZYCJA] Za sponsoruje serwer!

|Czytaj|

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

||

\/

Witam prowadzę swoja siec serwerów minecraft nie mam pomyslu na serwer ani na jego reklamę tak aby byl dobrze wykonany mam juz jeden serwer 150 slotowy i teamspeak3 500 slotow. Do tego posiadam stronkę która idzie w dobry rozwoj ma unikalny styl strony głównej i forum! Nikt takiego nie ma bo sam wykonywałem i kupiłem pare elementów nie będę dawał linku strony bo nie chce robić reklamy

po prostu szukam kogoś kto zna sie na tym bardzo dobrze ja oferuje Współwłaściciela sieci dobrze wykonaną strone dla sieci bo juz mam gotowa ludzie sie rejestruja i pisza na forum nawet ;). forum wygląda czysto i schludnie (styl forum warty do 200zl)

oferuje tez skoro jest sie współwłaścicielem to admina na serwerze pierwszym i na TS3 i wykupie 3 serwer (minecraft) w którym mi ktos pomoże go ogarnąć ten serwer ! :P

mysle, ze szybko znajdę kogoś kto sie zgodzi.

Proponujcie mi sie a ja bede czytal i prosze WAS jak masz 13 lat to nawet nie pisz -.- 13 lat to możesz u mnie zagrac a nie byc adminem ...

czekam na propozycje!

w propozycjach pisac coś o sobie i nr kom / gg / email Albo PW

(najlepiej gg - najszybciej)

pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...