Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cyrki w EA Centrum pomocy

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszyscy wiecie wszystkie gry EA online są na platformie Origin. Zakładając przykładowo konto w Need For Speed World zakłada nam się o razu konto na platformie Origin. I w czym problem? Otóż problemem jest email właściwie brak możliwości zmiany email'a. Od soboty planuje sprzedać konto w worldzie, oczywiście nabywca chce email. Lecz jak zmienić email'a do konta jak jest połączone z Origin? Na którym takiej opcji brak?

To jeszcze nie wszystko, w sobotę na połączenia do EA wydałem ok. 3zł i nic nie załatwiłem, myślę okej ludzie mogą nie pracować w weekendy, dziś poniedziałek. Z kumplem przez 2,5h próbujemy się dodzwonić do konsultanta w sprawie email'u, przez 1h telefony miały "niby awarie" kolejne 1,5h dzwonienia (20 połączeń) brak jakiegokolwiek konsultanta, czekam czekamy... i dzwonimy co 5min. Z konta w sumie poszło 11zł - dodam że centrum czynne w godzinach 12:00-21:00. Gówno załatwiliśmy, więc nie rozumiem, czemu tak wielka firma jak EA tak leci sobie w chuja graczami? Poco łączenie konta gry od razu z platformą firmy, w celu utrudnienia życia graczom? Bo już nie rozumiem ich myślenia, tak samo steam, konta w grach online są połączone ze steam'em, po jakiego chuja się pytam? Rozumiem platforma do kupowania gier, ale czy tak trudno kupić wersje box lub klucz do gry i wklepać na stronie gry aby download uzyskać. Ludzie w Riotu dla przykładu nie bawili się w żadne platformy do LoL'a i gra bardzo dobrze funkcjonuje. Pisząc do polskiego supportu jakieś większej gry czekamy 2-14dni, a ja sprawe w tym tyg. muszę załatwić, wiec pisanie z supportem odpada całkowicie. Opinia moja na temat traktowania firmy graczy spada. Piszcie jaką Wy mieliście przygodę z polskimi supportami różnych większych firm, chce wiedzieć czy mnie tylko pech spotyka że akurat przez 2,5h nikt nie podniósł słuchawki.

Edit. Jeszcze chciałbym dodać po chuj głupie pierdolenie o jakiejś fifie 14 która mnie wgl. nie interesuje podczas dzwonienia do supportu, dzwonie i słucham pierdolenia bota na temat fify przez pół minuty następnie kolejny bot i przekierowanie do konsultanta, co staje się irytujące jak kilka razy dzwonimy oraz tracimy hajs z konta z każdą sekundą, dla mnie firma Steam czy też Origin, staczają się coraz bardziej. Jedynie Gameforge widzę na rynku w dobrym świetle - do czasu zapewne.

Opublikowano

Ea stawia boty na infolinie, żeby mieć hajs. Możesz iść na livechat, tam zawsze jakiś gość siedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...