Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Chińska wersja czy czekać?

MrKazuya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja tam wole czekać na wersje EU ponieważ nie będzie tylko w angielskim języku ale będzie bardziej przypominała metina . Bo chińczycy tak jak większość gier ją zjebali i złączyli lineage z aionem . No ale nie wiem , zamknięta beta ma być w listopadzie , czyli trzeba liczyć że jeszcze 2 miesiące bd trzeba czekać przynajmniej , ale jak ci się uda to może wbijesz na zamkniętą bete w listopadzie ;D

BUMP

Opublikowano

Ja bym gral. Lepiej nauczyc sie i przeniesc na EU lub zostac tu. Bo jezeli zaczynaja sie spolszczenia do chinskiej wersji to mysle ze bedzie spolszczenie jak EU wyjdzie.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Ja bym gral. Lepiej nauczyc sie i przeniesc na EU lub zostac tu. Bo jezeli zaczynaja sie spolszczenia do chinskiej wersji to mysle ze bedzie spolszczenie jak EU wyjdzie.

Myslisz zeby zaczac? ale tak raczej nie bede umial misji robic itd bo z chinskim to u mnie krucho xD

Opublikowano

Misje zrobić to nie problem. Wystarczy, że klikniesz np. nazwę potworka albo przedmiotu, który jest potrzebny do misji i postać sama się kieruję w to miejsce. Taki jakby GPS.. :)

Stań przed lustrem i pięciokrotnie powtórz moje imię!

TO JEST SLASHER

Opublikowano

Misje to akurat nie problem ;] Na mapie masz zaznaczone obszar misji jak i udogodnienie, które za ciebie chodzi ;] Gra jest na tyle łatwa (expienie), że nawet nie znając języka skminisz o co chodzi w misjach ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

No mądrze piszecie. Graj na Chińskim bo pewnie i tak wprowadzą inne języki. Nabędziesz nawet doświadczenie w grze. Jak pisze Volkin expienie jest dość proste i nawet jest dużo TuT-ów jak co i gdzie :)

Opublikowano

Ja osobiście czekam na wiersje ang wtedy sobie troche pogram i zobacze co i jak bo na chinolu tylko bede sie denerwowal, ze nic nie rozumiem. Obczaje troche angielska wersje i pozniej bede czekal na polska. I ciekawi mnie czy bedzie to osobny serwer tak jak jest to zrobione z Metin2, ze kazdy kraj ma swoje serwery czy bedzie tak jak w innych grach ze jest pare serwerow na ileś tam panstw

Opublikowano

Ja zacząłem grać na chińskim Wbiłem 30 lv bez problemu ;) Misje są bardzo łatwe np Klikniesz na Nazwę moba Którego musisz zabić Lub miejsca gdzie trzeba dość to twoja postać automatycznie idzie w to miejsce ;) Polecam ci zagrać na chińskim bo potem będziesz bardziej ogarniał ;)

Opublikowano

Procesor i RAM okej, ale podaj swoją kartę graficzną, ona jest najważniejsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...