Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wypaliloby... ?

dodu1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko czy udalby sie taki serwer Real-Life 20 slotow.Gra polegala by na tym ze pracowaniu sprzedawaniu tworzeniu firm za kase w mc.Dzialki byly by SRM.Jesli nie stac by bylo kogos na dzialke moglby wynajac Pokoj.Bylyby Jobsy sellanie w sklepie.Dodatkowo zrobilbym tez mafie na oddzielnej mapie...Bitwy claimowanie itp.Na Rl bylyby piekne budowle lotnisko basen 3 hotele,przepiekny spawn w ksztalcie wielkiego drzewa.na mapie bylyby tez miniGrY czyli PB HAS Spleef SG - Automatyczne!Historia polegalaby na tym ze budzisz sie na wielkim drzewie - spawn.Ziemie zalal wielki potop.A miasto ktore widzisz przed soba jest jedyne ktore ocalalo na ziemi.Ludzie wycieli drzewa i zamienili przepiekne srodowisko w jedyne miasto ktore przezylo z potopu NO i tu kontynujesz swoja rozgrywke zaczynasz zapoznawac ludzi grac w kasynach itp

Zapraszam do komentowania :)

Opublikowano

No nie wiem, gdyby były samochody itp. i dużo prac [:)] to byłoby fajnie.

Opublikowano

Gdyby do tego doszło pare modów technicznych oraz dekoracyjnych to sam reallife bez minigames oraz mafii na 50 slotów byłby świetny , grałbym .

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Jeżeli wszystko bedzie odwzorowane z reala to tak

ale w to raczej watpie ze ci wyjdzie...

Opublikowano

20 slotów? z tego 5 to administracja/moderatorzy itd. itp.

20 slotów to zdecydowanie za mało na taki serwer a pozatym wątpie byś znalazł takie pluginy w necie, chyba że sam je sobie zrobisz :)

ale moim zdaniem to i tak nie ma sensu przy 20 slotach.

00440007007955004297.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...