Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PsychoMT2 [Hamachi]

SajlenT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer Online ! Gramy w Jinno, Zapraszam do gry ;)

Mniej więcej w weekend pojawi się nowy link do klienta z wgranymi wszystkimi nowościami jak i również link do łatki, którą trzeba będzie wgrać do starego klienta ;)

Ukażę się mnóstwo nowych rzeczy ;)

A tymczasem zapraszam na serwer, jako rekompensata dziś do godziny 02:00-03:00

sajlentsig002.jpg

Szczerze?... Wisi mi czy dostane + czy -

Opublikowano

moze daj mi latke na widocznosc broni ? ..

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

No ku*wa ziom ! wlasnie oto mi chodzilo !!

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Serwer Offline, będzie Online rano od godziny 10 ;)

sajlentsig002.jpg

Opublikowano

po wrzuceniu latki na bronie nie widze zbroji ... !

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

kiedy dodasz nową biżuterie ??

Mniej więcej w weekend pojawi się nowy link do klienta z wgranymi wszystkimi nowościami jak i również link do łatki, którą trzeba będzie wgrać do starego klienta ;)

Ukażę się mnóstwo nowych rzeczy ;)

A tymczasem zapraszam na serwer, jako rekompensata dziś do godziny 02:00-03:00

Masz odpowiedź ;)

sajlentsig002.jpg

Opublikowano

SajlenT daj mi latke na widocznosc zbroji bo po tej latce widze bronie zas zbroji nie..

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Dzisiaj serwer Offline, cały dzień będą dodawane nowości a mianowicie -

Nowe Zbroje, Nowe Bronie, Nowa Biżuteria, Nowe Ulepszacze, Nowy System Ulepszeń, Nowe Expowiska, Maxymalny poziom zostanie zwiększony do 180.

Od teraz z broni z ŚR/UM będzie się robiło broń do expa, a z broni 65 typu bojowy itp. będzie się robiło broń do PvP.

Zostanie dodany BS do klienta, tabela bonusów, system zabójstw (killgui),system petów, nowe okno logowania, wyboru postaci jak i ilość królestw zostanie zmniejszona do Jednego lub Dwóch.

Jutro o godzinie 15:00 zaczną się BETA TESTY trwające 2 dni mające na celu usunięcie jakichkolwiek bugów z gry a po BECIE ruszamy już oficjalnie z nowymi postaciami.

Kanał TS3 jest już w drodze tak samo jak forum.

Przed betą, na mpcforum pojawi się link do nowego Klienta lub Łatki dla osób które posiadają już takowego.

sajlentsig002.jpg

Opublikowano

Będą 64 sieci :)

A exp nie będzie aż tak zajebiście trudny jak może Ci się wydawać :P

#EDIT

Maksymalny poziom będzie można wbić w dzień lub dwa.

Ulepszacze będą leciały nieco wolniej aby wszyscy nie skończyli eq w jeden dzień.

Nie zmienię swoich decyzji, ponieważ jednej osobie się nie chce expić czy też dropić ulepszaczy.

Jeśli serwer wypali i wszystko będzie już zrobione na 100% to przejdę na Dedyka ;)

A stare konta zrobione już po Becie Hamachi zostaną przeniesione na Dedyka, abyście nie musieli robić eq od nowa.

Więc mam nadzieje, że przyciągnę tym sporą ilość graczy.

sajlentsig002.jpg

Opublikowano

mam rozumiec ulepsza sie od truciaka i niestety trzeba robic um/sr ?

kocham cie stary.. xP :)

Dzisiaj serwer Offline, cały dzień będą dodawane nowości a mianowicie -

Nowe Zbroje, Nowe Bronie, Nowa Biżuteria, Nowe Ulepszacze, Nowy System Ulepszeń, Nowe Expowiska, Maxymalny poziom zostanie zwiększony do 180.

Od teraz z broni z ŚR/UM będzie się robiło broń do expa, a z broni 65 typu bojowy itp. będzie się robiło broń do PvP.

Zostanie dodany BS do klienta, tabela bonusów, system zabójstw (killgui),system petów, nowe okno logowania, wyboru postaci jak i ilość królestw zostanie zmniejszona do Jednego lub Dwóch.

Jutro o godzinie 15:00 zaczną się BETA TESTY trwające 2 dni mające na celu usunięcie jakichkolwiek bugów z gry a po BECIE ruszamy już oficjalnie z nowymi postaciami.

Kanał TS3 jest już w drodze tak samo jak forum.

Przed betą, na mpcforum pojawi się link do nowego Klienta lub Łatki dla osób które posiadają już takowego.

nietrzeba sie meczyc z eq .. jest :)

i takie pytania :

- biolog dziala ?

- jakies misje na zabicia ?

- misje jakies inne np rozwalenie metkow potworow i tp.. ?

- pety odrazu max lvl czy trzeba bd wbijac ?

- czy pety bd mialy bony do pvp czy do expa?

- ile mniej wiecej osob online w godzinach szczytu?

- czy w bonach 6/7 jest hp ?

- czy te tarcze epickie sa w nich np woj/ninja sura/szaman ? <---a jak nie mozna by bylo takie zrobic

Opublikowano

no to zagram ale zrób jakieś mapki żeby aż tak nie lagowało żeby nie było full tych mobów . bo lagi straszne będą. a nie każdy ma komputer za 5k.

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Serwer wydaję się świetny, mam jednak pewien problem. Po wybraniu danej postaci, wyrzuca mnie z powrotem do okna logowania (tak jakby postać była zbugowana). Przy robieniu każdej kolejnej postaci dzieję się to samo, nawet na innych kontach. Jakieś złote rady?

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

Właśnie Edytuje Prezentację ;) Jak skończę i wrzucę już do końca klienta na jakąś strone serwer będzie Online, wszystkie sieci zostaną wyczyszczone ;)

#EDIT

Prezentacja skończona, niebawem skończy się wrzucać klient ;)

sajlentsig002.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...