Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]wojownik

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :) mam pare pytan do userowiczow mpc ktorzy juz jakis czas poswiecili na gre "NosTale" a wiec:

na poczatku gralem lucznikiem :) potem przezocilem sie na woja :p znudzilo mi sie i przezocilem sie na luka i znow chce wrocic na woja :) co myslicie ? czy znow mi sie to znudzi ? chcialem grac magiem ale od 1lvl wbijac 80+ to troche slabo ;/ wiec moze dokladniej, pare pytan:

1.jak myslicie przejsc na woja ?

2.jaki krzak dla woja pod TANKA :) chcialbym cos do lurania nwm padlo pare odpowiedzi krzak normal , centaurion , shogun , mroczus i nwm co wybrac :) zobaczce pytanie nizej :) chce do lurow na rajdach , rajdach glac , exp

3.jaki build na warku +12 by byl dobry do tanka ? x/100/x/30-40 czy moze x/90/x/50-55? albo moze cos w hpka ? typu x/30/x/100 lub x/50/x/90 ? doradzcie :) od razu mowie ze chcialbym tanka na pvp , do lurania na rajdach glac itp , exp :)

4.czy w ogole oplaca sie mi grac w nt jak mnie szybko cos nudzi ? all postacie rozwijlem max do 90 i konczylem .

mam troche czasu gry za soba jednak nadal praktycznie nie wiem nic o tej grze bo ciagle robie postacie od nowa i nie spotykam nic nowego procz tego samego ;p

z gory dziekuje za odp :)

1359121200-U261555.png

Opublikowano

@up

pomylka mialo byc tam x/50/x/90 :p wiec jeszcze raz zastanow sie ;p

a co z mroczusiem ? ma chyba takie same resy jak centek ale nie znam pz

jest drogi wiec chyba musi byc dobry nie ? czy centek jest najlepszym tankiem z petow na nt ?

czy moze zamiast peta pod tanka takiego to kupic sobie mnicha i sam go upac :) ?

1359121200-U261555.png

Opublikowano

@up

pomylka mialo byc tam x/50/x/90 :P wiec jeszcze raz zastanow sie ;p

a co z mroczusiem ? ma chyba takie same resy jak centek ale nie znam pz

jest drogi wiec chyba musi byc dobry nie ? czy centek jest najlepszym tankiem z petow na nt ?

czy moze zamiast peta pod tanka takiego to kupic sobie mnicha i sam go upac :) ?

Myślę, że staty mogą zostać.

Centurion ma o wiele więcej hp i jest dość tani. Tak, to najlepszy tank.

Oczywiście, że najlepiej pierw inwestować w postać (sp, eq), a potem kupować "dodatki" (pety, pojazdy) ;).

Opublikowano

znaczy ja pojazd mam z luka ;p ale chyba go sellne ;p i chcialbym wlasnie zakupic pierw warka +12 kusze za jakies 5kk by dopelniala tego warka do tych buildow i jakis loop u6+7/8 ze srednia osl zeby tez bylo na warku i caila u6+7/8 ze srednia osl :) dalby rade tankowac dobrze z resami 100+ :) ? dobre eq i osl na te eq nie chcialbym kupowac poniewaz potem bym mial pewnie problemy ze sprzedaza i bym sprzedal to pewnie taniej strasznie dlatego chce zainwestowac w eq na 85 :) co sadzisz ? mam 75lvl narazie na woju na ktorego chce sie przezocic ;p

1359121200-U261555.png

Opublikowano

znaczy ja pojazd mam z luka ;p ale chyba go sellne ;p i chcialbym wlasnie zakupic pierw warka +12 kusze za jakies 5kk by dopelniala tego warka do tych buildow i jakis loop u6+7/8 ze srednia osl zeby tez bylo na warku i caila u6+7/8 ze srednia osl :) dalby rade tankowac dobrze z resami 100+ :) ? dobre eq i osl na te eq nie chcialbym kupowac poniewaz potem bym mial pewnie problemy ze sprzedaza i bym sprzedal to pewnie taniej strasznie dlatego chce zainwestowac w eq na 85 :) co sadzisz ? mam 75lvl narazie na woju na ktorego chce sie przezocic ;p

Tak, dałby radę tankować.

Co do eq- wojownik nawet nie posiadając super eq daje radę, więc na razie zbyt dużo nie musisz inwestować.

Opublikowano

Więc tak. Mag jest z początku nudną postacią. Przed 85lv bez fajnego eq nie pobawisz się nim. Za to po wbiciu tego 85 gra zaczyna się naprawdę niezła. Więcej o magu nie powiem bo grałem nim tylko raz. Wojownik. Z tego co wyczytałem chcesz kupić warka +12. Build x/50/x/90 jest dobry. Teraz pytanie po co Ci centurion? Nie lepiej zainwestować w navy który wspomaga Cię bezpośrednio dzięki buffowi oraz dzięki temu ze posiada magiczny AoE atak przyjemnie się z nim expi. Co do resów to resy powyżej 100% nie działają na moby. Eq. Polecam zainwestować w cailandera. Tak jak napisałeś u6 +8 spokojnie wystarcza. Miecz nie jest aż tak potrzebny na wara. U5+7 wystarczy. Pojazd jeżeli masz smoka nossi to zatrzymaj.jest to taki niezbędnik dla wojownika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...