Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile max fps bede mial na moim komputerze ?

guarin99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Ile maksymalnie fps wyciągne na moim komputerze?

Parametry:

Pole Wartość
Intel® Celeron® CPU E3400 @ 2x 2.60GHz,
8GB RAM
NVIDIA GeForce 9500 GT
Win 7 64bit.
Dziękuję za odpowiedzi ! :)
Opublikowano

Coś jeszcze mogło by pomóć? Czyściłem właśnie kompa ccleaner'em, właśnie instaluje najnowsze sterowniki do karty graficznej i zobaczymy... Bo tego gameboostera nie ogarniam pewnie za bardzo ;d

Opublikowano

ogólnie to najbardziej chodzi mi o to by było stabilnie , czyli (prawie) zawsze +-60fps. By gra była w miarę stabilna.

A i mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak skonfigurować gameboostera? :) dzięki wielkie z góry.

Opublikowano

Ehhh, nie ma jakiegoś algorytmu/wzoru którym możesz wyliczyć max fps. Najlepiej wyłącz zbędne aplikacje. Używaj optymalnych ustawień i osiągniesz oczekiwany rezultat.

5db2cb237b95bb99e2c82a5d.gif

Opublikowano

Nie baw się w te gamebostery, bo to albo nic nieda albo pogorszy sprawę. Ustaw wszystkie opcje na najniższe i po problemie.

Opublikowano

widocznie twój komputer załapał jakiegoś wirusa, zdefragmentuj dyski oraz zrób skanowanie komputera twoim wirusem.

Opublikowano

Gamebouster może pomoże ale najlepiej Optifine Standard i wszystko na najniższe oraz animations OFF o z 200 będzie

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ale w minecraft'cie też ważna jest karta graficzna, zgaduje że masz zintegrowaną a to na pewno obniża ilośc fpsów.

Jaką masz jave 64/32 bit ? powinieneś mieć 32

chłopie... ty weź że wyjdź z tego tematu. w temacie masz napisane specyfikacje kompa więc możesz sprawdzić czy ma integre czy nie. i nie, nie ma.

na tym systemie to się ciesz że masz te 50 fpsów. zmień na win8 albo win 7 32bity.

btw. skądś ty wytrzasnął tego gównianego blaszaka? ta karta to jakiś szit z 256 mb pamięci. zgaduję że gotowiec ze sklepu a typ który ci go sprzedał mówił że jest pro elo najnowszy miliord fpsów... prawda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...