Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Brak rejestru

pszetyp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przynioslem sobie gre od kolegi lecz przy probie uruchomienia wyskakuje mi "can not read registry" czytalem ze oznacza to ze niemam odpowiedniego rejestru moglby mi ktos wyslac na maila ( [email protected] ) lub na jakas stronke wrzucic ?. Tylko nie piszcie ze musze pobrac gre od nowa bo z moim internetem bedzie to bardzo czasochlonne z pobieraniem 20-60 kb/s. Jest duzo tematow tego typu lecz na wszystkich linki wygasly ;/

Opublikowano

Proponował bym:

- odinstalowanie gry

- wyczyszczenie cleaner'em

- ponowna instalacja

tylko pod warunkiem że najnowszy patch :) bo jak nie to proponuję pobranie gry na nowo lub.

Niestety nic innego nie przychodzi mi do głowy bo niestety paczuszki nie mam :(.

PS. Jeżeli znajdę tą paczkę to jeszcze wrzucę ale mam szansa że ją znajdę.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Proponował bym:

- odinstalowanie gry

- wyczyszczenie cleaner'em

- ponowna instalacja

tylko pod warunkiem że najnowszy patch :) bo jak nie to proponuję pobranie gry na nowo lub.

Niestety nic innego nie przychodzi mi do głowy bo niestety paczuszki nie mam :(.

PS. Jeżeli znajdę tą paczkę to jeszcze wrzucę ale mam szansa że ją znajdę.

Gra ma najnowszego patcha bo kolega pobrał ja 2-3 dni temu. Mogę ją jedynie usunąć bo przyniosłem sobie cały folder bez instalki. Ale postaraj się jej poszukać bo z moim "BOSKIM" internetem będe ja z 2-3 dni pobierał. Z góry dzieki :)

Opublikowano

A nie możesz po prostu skopiować instalki i zainstalować? Wtedy wszystko powinno być ok.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...