Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytan odnośnie gry .

1- Jaka jest dobra postać do expa , mam chang na 29 lvl ale expi sie jakos słabo bo mało bije .

2- Jest jakas gildia która pomaga w której sa gracza z mpc ? jak coś to od jakiego lvl przyjmują

Od razu do postaci polecającej w pkt 1 , przydał by sie bullid . Nie chce ładowac pu w niepotrzebne skile

Daje LIKE

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Wszystko zależy od gustów.

Przecież nie gra się postacią, którą się nie lubi.

Możesz podać postać, a my postaramy dobrać Ci odpowiedni job.

Buildy tu masz:

http://www.mpcforum.pl/topic/1023896-tut-build-dla-wszystkich-klas-w-elswordzie/

Ja zawsze wybierałem postać, która ma najfajniejsze skille, aby po prostu przyjemnie mi się grało ;)

Co do gildii, to nie ma i aktualnie nie planuję tworzyć, aczkolwiek może ktoś stworzył.

Oczywiście są gildie w grze, które nie mają określonych wymagań, a i tak pomagają ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Wszystko zależy od gustów.

Przecież nie gra się postacią, którą się nie lubi.

Możesz podać postać, a my postaramy dobrać Ci odpowiedni job.

Buildy tu masz:

http://www.mpcforum.pl/topic/1023896-tut-build-dla-wszystkich-klas-w-elswordzie/

Ja zawsze wybierałem postać, która ma najfajniejsze skille, aby po prostu przyjemnie mi się grało ;)

Co do gildii, to nie ma i aktualnie nie planuję tworzyć, aczkolwiek może ktoś stworzył.

Oczywiście są gildie w grze, które nie mają określonych wymagań, a i tak pomagają ;)

Dobra Like . A więc gildia ? a masz jakas swoja , albo pomógł byś xD ? Wiesz mapki itp ?

Co do postaci chodziło mi o to która postać jest najlepsza do expa xD . Wiesz skile na kilka mobów itp

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nie mam swojej gildii, obecnie zrobiłem sobie przerwę od Elsworda i wchodzę tylko na wrota.

Jeżeli Ci tak bardzo zależy na opinii innych, to Aisha EM, Raven VC, Elsword IS, Chung TT, Eve każda klasa(najlepiej CE, bo ma OP skille za 30 many), Rena to nie wiem, ale NW jest fajna.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Elsword InS, Aisha DW, Rena GA, Raven RF, Eve CBS, Czung DC.

Każda postać jest świetna jednak do expa są bardzo dopre te co podałem.

A gildie zobacz na tablicy w miastach.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...