Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] GameOver

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można powiedzieć, że wreszcie przeszedłem grę po wielu zmaganiach. Na Challengera nie ma co liczyć, za mało osób i za mało czasu. Ale jestem zadowolony.

#Edit

A jednak zdecydowałem, robię z tego galerię do Challengera. Będę wrzucał najciekawsze gry. :D

1582578.jpeg

1582581.jpeg

Nick: Acîek

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

19 Lipca wbiłem diament.

Tutaj moja droga z Gold 2 do diamentu.

1534509.jpeg

1551411.jpeg

Tutaj jak wbiłem D2 to spadłem do D3 i zostałem nie grałem rankedów przez pół miesiąca. I teraz jak widać uparłem się i wbiłem D1

Czyli 2 miesiące z Gold 2

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Chyba się przeniosę na EUW bo na EUNE tragedia... przynajmniej można się wybić. :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pierwsza gra na diamencie i FUN FUN FUN

1582638.jpeg

Robię z tego galierię do challengera :D

Opublikowano

Kolejna gra wygrana.

Tak, gram na EUW. Niecałe pół roku się tu przeniosłem z Ameryki.

Ping identiko jak na EUNE, bez żadnych opóźnień.

Problemy z serwerami są ... w chuj często ale jest luz!

Kolejny mecz wygrany :D

Aktualny status: 10 LP.

#Edit

Takie typowe, rankedy off, ping rzadko skacze. Takie jak wszędzie są.

Opublikowano

Diamond I na EUNE supportem to nie małe wyzwanie ( nie oszukujmy się w czołówce akurat EUW ma lepszych graczy, Diamond I - Challanger ).

Musisz być naprawdę dobry, gj.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Aktualnie wszyscy są na WCG, xD. Kolejny mecz wygrany.

Aktualny status: 14 LP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...