Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy gra się szybko nudzi? Czy mag to dobra profesja do gry solo?

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

1.Czy mag to dobra profesja do gry solo?

2.Czy gra się szybko nudzi?

3.Czy gra przypadnie mi do gustu jak 4 lata grałem w metina?

4.Z którego rodzaju tych na "K" lecą worki pszenicy (startowe misje)?

Opublikowano

1. Post #4, pierwsza część.

http://www.mpcforum.pl/topic/1055609-pytanie-kim-zaczac-grac/#entry9005173
  2. Zależy ile czasu planujesz poświęcić na grę oraz jakim typem gracza jesteś. AION jest bardzo rozbudowaną grą, możesz jeden dzień poświęcić tylko i wyłącznie na PvP, drugi na instancje, trzeci na zbieranie materiałów do crafta, czwartego znowu PvP, piątego instancje i PvP, itd. Sorcem można łatwo zarabiać gold, przyjemnie się robi instancje i jest dobry w PvP. Ma duży DPS więc chętnie się go bierze do pt zarówno na PvE i PvP i raczej nie powinna się szybko znudzić bo zawsze będzie coś do roboty. Chyba, że nie spodoba Ci się zupełnie inne niż w np. Metinie PvP czy PvE, że "mam za dużo skilli, ja to bym chciał klikać 1-5 i na tym kończyć i nie chce mi się dowiadywać od lepszych, starszych graczy co i jak" - to możesz sobie odpuścić grę.

3. AION jest dużo trudniejszą grą od Metina, bowiem tutaj nie wystarczy klikać 5 skilli na krzyż żeby coś zdziałać. W PvP musisz wiedzieć co może użyć przeciwnik będący w okolicach Twojego lvl i co zrobić by przeżyć i zabić. W PvE jako sorc musisz ogarniać bicie mobów w odpowiedniej kolejności, wiedzieć jak trzymać je na dystans, jak bić bossy i kontrolować DPS by tank był w stanie utrzymać agro.

4. Nie korzystam z tego kretyńskiego spolszczenia więc nie potrafię udzielić odpowiedzi na to pytanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...