Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] MyPvP [PvP + Frakcje !][Epicka Mapa][Enchanty za pieniądze][Sklep][Magazyny][Rekrutacja]

Wamakaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick: McKamilPL

- Staż w MC: 2.5 roku

- Dlaczego Ty?:Jestem ogarnięty gdy inni też są ogarnięci.Nie lubię grać z dziećmi.Umiem stawiać dedyka itd.Byłem pare razy modem.Miałem własne serwy hamaki.Po za tym graliśmy razem! :D

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Chciałbym się zapisać na beta-testy:

Nick: 1sharp

Dlaczego Ty?: Lubie serwery PvP, dobrze sobie na nich radzę i nie jestem typową ofiarą która więcej ginie niż zabija. Lubię grać jako FreeKill, często udaje mi się ubić 2-3 osobowe sojusze (pod warunkiem że mają takie samo eq). Staram się grać taktycznie i po kolei eliminować przeciwników 1 po 2, lubię ryzykować i walczę do ostatniego uderzenia. Mam nadzieję że rozpatrzysz to podanie pozytywnie, zależy mi na tym żeby pograć na dobrym serwerze PvP.

Opublikowano

- Nick: Jok3rStars

- Staż w MC: 2 lata

- Dlaczego Ty?: Bardzo dobrze reklamuje servery. W sprawach administracyjnych jestem bardzo doswiadczony. Potrafie porozumiewac sie z graczami jak malo kto. I daje z siebie wszystko.

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

@Up

Okej, jutro na PW. Napiszę Ci IP serwera;)

Kiedy otrzymam te IP?

Opublikowano

Podanie na moda

- Nick: MarceloSSG

- Staż w MC: 3 lata

- Dlaczego Ty?: Ponieważ, jestem w administracji różnych serwerów od ponad 2 lat. Nie popełniam błędów ortograficznych. Jak bym policzył na ilu serwerach byłem adminem wyszło by ponad 30. Z tego 7 projektów na serwerach 80+ slotów. Jestem otwarty na pytania graczy. Znam 99% komend i umiem skonfigurować, przetłumaczyć każdy plugin. Znam bardzo dobrze angielski który się przydaje ;)

Podanie do beta-testów:

Nick: MarceloSSG

Dlaczego Ty?: Będę w beta testach, ponieważ: znam wiele bugów w wielu pluginach do tego jestem w stanie je naprawić. Lubię serwery pvp i argumenty z podania na moda ;)

Opublikowano

Chciałbym wziąć udział w beta testach.

Nick: BoteK

Dlaczego Ty?: Mam dużo czasu (jestem aktualnie chory i cały dzień siedzę w domu), lubię pograć na dobrym serwerze pvp i umiem skutecznie wyszukiwać wszelkie błędy i bugi.

Opublikowano

Nick Lupo101

Staż w MC: 2 lata

Dlaczego ja: Jestem osoba ogarnietą, ogarniam pisanie skriptów, potrafie skonfigurowac duzo pluginów, mogę pomóc ogarnąć bugi na serwerze. Jeżeli zostane przyjętny proszę o wiadomość na PW :-).

Opublikowano

Nick: McBobasy

- Staż w MC: 5 miesięcy ogarniam już dobrze tą grę :)

- Dlaczego Ty?: Ponieważ jestem pomocny ogólnie lubię pomagać ludziom którzy np. czegoś nie rozumieją, świece humorem, spędzam dużo czasu nad grami poszukując błędów.

Opublikowano

Start dziś ( 05.10.13r. ), około godziny 14:30. !

Pierwszy Gracz = VIP na 7 dni.

Beta-Testerzy, dostaną skromną nagrodę ! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...