Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] MyPvP [PvP + Frakcje !][Epicka Mapa][Enchanty za pieniądze][Sklep][Magazyny][Rekrutacja]

Wamakaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

BETA-TESTY OTWARTE !

post-591534-0-70705200-1380528958.png

post-591534-0-27074800-1380529036.png

Serwer ,,MyPvP'', oferuję zero lagów, dobrą maszynę jak i zabawę !

Wchodząc na serwer masz wokół siebie Sklepy, pokoje Vipa/Svipa i inne !

Przy wyjściu na PVP, jest skrzynia, gdzie są początkowe Itemy.

Za zabicie każdego Gracza dostajesz 100$, i gdy zbierzesz odpowiednią sumę,

możesz kupić diaxowe itemy, koxy czy inne ! Jeśli brak ci miejsca

w Enderchescie, możesz kupić Magazyn, do którego tylko Ty masz dostęp.

Na Serwerze są Frakcje, oczywiście płatne Itemami, dzięki nich możesz

werbować członków, i być może będziecie najlepszą Frakcją na Serwerze !

post-591534-0-74726700-1380529414.png

HeadAdmin: Wamakaz

Administrator: Paula990

Moderator: Rekrutacja ;)

Wzór podania, na Moderatora:

Prezentacja robiona na szybko, nie jestem dobrym grafikiem :)

Do moderatorów: Proszę o usunięcie/zamknięcie innych tematów, a zostawienie tego.

- Nick:

- Staż w MC:

- Dlaczego Ty?:

Opublikowano

- Nick: Foks

- Staż w MC: No, no już troszkę gram chyba jak się nie mylę to od Bety :] Ale ogarniam komendy bez obaw :]

- Dlaczego Ty?: Dlaczego ja ?? Ponieważ jestem miłośnikiem minecraft i chciałbym zobaczyć jak funkcjonuje taki fajny serwer A ja, ja się przydam ;)

A i podajcie ip serwera to pomogę :) i nie mam skype itp i nie ściągnę :]

Opublikowano

- Nick: DomT2000

- Staż w MC: 2,5 roku (1,5 roku premium ,2 lata doświadczeń w bukkit )

- Dlaczego Ty?: Nie umiem pisać pluginów ,ale prowadziłem lub pomagałem przy kilku serwerach. Potrafię skonfigurować PermissionsEx i inne pluginy. Niedługo zamierzam poprowadzić własny serwer.

Nie toleruję błędów ortograficznych ,lecz sam wiem ,że czasami je popełnię. Nie jestem jakimś znawcą WE ale kilka komend umiem . Redstone niestety podstawy . Jestem miłą osobą ,lecz zdarza mi się krzyczeć ,mutacji niestety jeszcze nie przeszedłem.

Opublikowano

Nie podałeś daty startu. Jestem tego ciekawy, bo szukam dobrego pvp, już od bardzo dawna.

Opublikowano

- Nick: LiderPL

- Staż w MC: 3 lata

- Dlaczego Ty?: Hmm.. Gram dosc dlugo lecz mialem przerwe 3 miesieczna teraz wrocilem bylem wiele razy adminem/modem/kidmodem i mysle ze dam rade :) Pomoge.

Opublikowano

Łapcie pierwszego SS'a, z początkowym wyposażeniem, zaraz dam pokój VIP'a ;)

post-591534-0-85904000-1380610990_thumb.png

@Edit: Mapa zbudowana ! Teraz zajmiemy się Beta-Test'ami, przyjmiemy 5 osób, które wejdą na serwer. Tutaj macie wzór:

Nick:

Dlaczego Ty?:

Opublikowano

Nick: DomT2000

Dlaczego Ty?: Chciałbym zobaczyć jak to niej więcej wygląda ,jeśli miałbym być tam przyszłym moderatorem. Mogę pomoc przy testowaniu ,jak już wspominałem mam trochę doświadczenie. Pozdrawiam.

Opublikowano

- Nick: yogithedead

- Staż w MC: W mc od Alpha Miałem 3 serwery 50 slotów 100 slotów i 150 slotów padły bo mnie miałem funduszy xD

- Dlaczego Ty?:Dlaczego Ja ? hmm mam komendy opanowane 9/10 bukkit też jakieś 7/10 moge na serwer wnieść dużo nowości i wiele więcej Skype/Ts3 nie ma problemu.

Opublikowano

- Nick: Killigan

- Staż w MC: Około 5 miesięcy,ale już "ogarniam" tą gre :).

- Dlaczego Ty?: Myśle,że spisałbym się w roli Moderatora ponieważ umiem wysłuchiwać innych i lubie pomagać graczom . Tutaj wypisze kilka cech którymi sie charakteryzuje : Miły,sumienny,pomocny,łatwo sie denerwuje,ale umiem się opanować jeśli chodzi o dobro innych graczy oraz np w sytuacji gdy gracz obraża innego itd. Ogólnie potrafie to załatwić bez użycia wulgaryzmów.

Teraz podanie na beta testy :).

Nick: Killigan

Dlaczego Ty?: Oczywiście szukałbym bugów i innych problemów związanych z wieloma serwerami oraz oczywiście potrafiłbym wczuć się w rozgrywke i wyrażać swoją opinię o serwerze :)

Opublikowano

Cała mapa jest 100x100, z czego jedna trzecia została ZAMKNIĘTA, i Zbudujemy ja później. Jak dobrze pójdzie to start w piątek lub sobotę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...