Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę używać skilli

dexter92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cos sie popsuło i nie moge uzywać skili co bym nie ubral to postac bije tylko tarczą jakies pol h temu bylo dobrze a teraz miecz wisi a on leje tarczą i z reki , miecz tak jakby przestal działac zakladam inny to raz bije a raz nie moge

43862538447344479801.jpg

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Nabij prawie na maksa pasek combo (ten na samym dole, pomarańczowy) i dopiero zobacz, czy możesz je używać. Nie grałam/gram tą klasa postaci, ale możliwe, że skille albo wymagają dużo pointsów, albo dwuręcznej broni.

Opublikowano

chodzi Ci o ten pasek ? nie chodzi tu o bron dwureczną , zakladam miecz bije bije a za chwile nie moge on nagle sam z nieczego zdejmuje bron i bije tarcza i blokuje skile , jeszcze wczoraj normalnie bilem tym mieczem a dzis sie juz nie da , mi sie wydaje ze cos jest z tym ze bon zaklada pod tarcze i bije z reki tak jakby bron zrobiła sie na prawa reke i tarcza tez a nie bon na lewa a tarcza w prawej 25388597671160387975.jpg55272014660831816782.jpg[/url]

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Reinstalowałeś grę ? To nie jest zależne od eq, ten pasek na dole to exp, jeśli już, tak dla informacji.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A nie masz takiej sytuacji, że jak używasz jakiegoś skilla, to przy okazji pokazuje Ci się informacja, że możesz użyć innego? Niektóre z tych skilli są tzw "combo" przez co są możliwe do użycia tylko w określonej konfiguracji.

Możesz mi pokazać obrazki tych skilli w normalnej wersji (czyli z okienka skilli), a nie zabarwione na czerwono, bym mogła je rozpoznać? Zobaczę co na chińskich forach o tym pisze.

Opublikowano

On nie może ich używać, bo stoi zbyt daleko od moba. Ja tak mam, że na Tytanie muszę podejść stosunkowo blisko, żeby użyć skilla :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ludzie Ludzie i jeszcze raz Ludzie!!!

Ma zniszczone eq. Idz do jakiegos NPC i kliknij na dole taki mlotek...

Przy prezencie masz stan swojego ekwipunku, spodnie na 50% ok.

Bron na 0% (czerwona) dlatego nie mozesz skili uzywac.

Tak jak pisalem, napraw lub zmien eq

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

idziesz do jakiegos handlarza i w jego okienku Masz takie 2 mlotki klikasz ten bez plusa i najezdzasz na to co chcesz naprawic i klikasz:)

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Ludzie Ludzie i jeszcze raz Ludzie!!!

Ma zniszczone eq. Idz do jakiegos NPC i kliknij na dole taki mlotek...

Przy prezencie masz stan swojego ekwipunku, spodnie na 50% ok.

Bron na 0% (czerwona) dlatego nie mozesz skili uzywac.

Tak jak pisalem, napraw lub zmien eq

A co ja pisałem ? Pisałem że eq do naprawy. Oj dexter olałeś mojego posta :P Cieszę się że problem z głowy... Pozdro

Opublikowano

z początku nie wiedziałem o co chodzi a ten powiedzial o kolorach ludzika ze zrobil sie czerowony itd

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...