Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oddam kod za psc, mam smoczą pięść wiec jak chce ktoś to pisać

oddam kod za psc, mam smoczą pięść wiec jak chce ktoś to pisać

to jak masz to po chuj to brales

signature5y.png

Opublikowano

Dokładnie kurwa, nie potrzebują ale zajebią bo na chuj innym. W ogóle to chuj już z tą stroną, tyle czasu czekałem ale przecież dziwki muszą wyjebać errora! Ja pierdole, chuj z tym... Klikałem pierdyliard razy gdy na na. było 194 i gdy na eu. było 166 a potem po 24 kody i chuj! Ja pierdole... Na chuj ja tylko prąd marnuję...

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Po chuj ludzie, którzy nie potrzebują kodu na EUNE podpierdalają je? Macie na NA to cieszcie się i dajcie szanse innym -.- Polacy kurwa

Zabronisz :*? zal w dupe sciska, że nie zdobyłeś? coś ci powiem - i tak nie wygrasz.

Opublikowano

Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur

for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you

while you were in the queue.

2) You are in a country or region that is not eligible to receive a

key.

3) A key has already been assigned to you.

Please check back later as more codes may be added!

Alienware Arena Team

no co za chuje .......................................

jak ktos nie bedzie uzywal kodu na eune to napiszcie pw.. wykorzystam go sobie na eune

Opublikowano

Nie ma to jak brac kod nie na swoj serwer lub jak sie juz go ma typowe gimby ... lol powinien byc platny zeby takie kidy nie psuly gry

signature5y.png

Opublikowano

Destroyer, nie wkurwiaj mnie. Właśnie pokazałeś swoje zjebane i chamskie zachowanie. Mi też wyskoczyło Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including: ...

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Zabronisz :*? zal w dupe sciska, że nie zdobyłeś? coś ci powiem - i tak nie wygrasz.

To nie wygram. Trudno. Ale szkoda mi patrzec na to co Polacy robią. Nie dadzą wygrac innym tylko biorą więcej dla siebie. Ale taka mentalnosc naszego kraju. A ty jesteś kolejnym przykładem. Bazujesz na ironii, próbujesz mnie upokorzyc, dobic (?) tym ze nie wygram (w sumie to dość słabe było). Daje Ci max 14 lat, bo dorosły człowiek raczej tak nie pisze, ale mniejsza... Polak Polakowi wszystko zabierze i to mnie w tym kraju przeraża. Ale jebac. Cieszcie się, że macie po 15 keyi ;)

Opublikowano

Olewam tego głupiego skina , sam sobie go kupie . Będę miał święty spokój .

Za darmo ciezko cos dostac teraz .. . Wogole poco to bylo na mpc wrzucac dzieci z NA zabraly kody nam z Eu ...

@edit powinny byc jakies potwierdzenia konta z jakiego rejonu jestes a nie ...

signature5y.png

Opublikowano

Chytra baba z radoma wersja v2 :P Jak ja nie lubię polaków, którzy mają już kod, ale muszą wziąć następny.... <3

Czasami nie chciałbym, żeby na mpcforum były umieszczane takie tematy.. ;x To jest dla tych, którzy obserwują alienwarearena, a nie wchodzą tylko dla skina................

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...