Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

brzydka "dziewczyna"

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, pewna tragicznie brzydka nielubiana dziewczyna caly czas mnie podrywa chce zebym z nia chodzil podrywa mnie itp... bez przerwy ja wyzywam mowie ze nie ma u mnie szans a ona dalej swoje...

co musze zrobic aby dala mi spokoj i nie stracic na reputacji?

Opublikowano

siemka, pewna tragicznie brzydka nielubiana dziewczyna caly czas mnie podrywa chce zebym z nia chodzil podrywa mnie itp... bez przerwy ja wyzywam mowie ze nie ma u mnie szans a ona dalej swoje...

To kurwa wyjątkowo jesteś miły dla dziewczyn jak je wyzywasz...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

up jakbys jej morde zobaczyl to bys zmienil zdanie

mp ale ona przychodzi pod moja klase jak maja na 2 koncu szkoly lekcje...

martin mowilem kilka razy :/

Opublikowano

Strzel ją w pysk .. A na poważnie - daj jej szanse :D

Ewentualnie , zarywaj do jakiejś super laski - ona Ci pokaże ,co masz zrobić z tą swoją wielbicielką.

Opublikowano

z tym problem ze nie ma u nas super lasek :/ jest jedna ale wredna i glupia

"daj jej szanse" zaraz ja ci dam jej zdjecie to przestana ludzie pisac tego typu posty

Opublikowano

#UP jak to potwor to nie dawaj lepiej zdjec zadnych ...

Powiedz jej, nie na spokojnie, ze ma sie od ciebie odpierdolic bo ciebie zaczyna wkurwiac.

61093c6efb.png

Opublikowano

"daj jej szanse" zaraz ja ci dam jej zdjecie to przestana ludzie pisac tego typu posty

Z dym daj jej szanse to był żart oczywiście.

Nie lubie pisać takich rzeczy , ale może nie wiem , idź do niej z kumplami na przerwie i jej dokuczajcie , przezywajcie - jak coś ja tego nie powiedziałem :D

Opublikowano

Ignoruj a jak zacznie się za mocno zbliżać to po prostu ją odpychaj. Jeżeli chodzi za Tobą gdy wracasz do domu to wejdź w jakiś ciemny zaułek, zatrzymaj się, podnieś ją za frak do góry i powiedz jej że jak się nie odczepi to ją uszkodzisz :D

Opublikowano

No daj zdjęcie to powiem czy masz uciekac z kraju. A co do baby skoro jest tak zle to wstąp o zakaz zblizania się, albo idz do dyrektora że cię napastuje.

Opublikowano

hahaha, ojej.... z dziewczyną sobie nie potrafisz poradzić ? Powiedz jakiejś swojej koleżance żeby udawała Twoją dziewczyne, chodzcie za ręce czy coś, bo pisałeś coś o szkole czyli w szkole i się odczepi :P

VNp6c2U.png

Opublikowano

To ty posiadasz jakąś reputacje, skoro obrażasz i wyzywasz kobiety? Chyba bardzo negatywną.

Po pierwsze nie wyzywaj. Nawet brzydkie dziewczyny mają uczucia, a tylko cham i prostak, którego nie można nazwać ani facetem, czy też nawet chłopcem zachowuję się w stosunku do nich chamsko.

Po drugie, daj na wstrzymanie. Powiedziałeś raz nie, to że nie zrozumiała, to już jej problem, nie twój.

Opublikowano

reputacja w gimbazie <3

weź ją na rozmowę w cztery oczy, a potem po prostu wjeb jej nóż w plecy, i powiedz że nagrałeś się Assassin's Creeda, i śniło Ci się że zabiła Twoją rodzine i chciałeś się po prostu zemścić.

Za 20 lat wyjdziesz, reputację w szkole będziesz miał lepszą, a i na pewno ciekawe przeżycia.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Reputacja u RPK ziomków z gimbazy zawsze spoko.

Skoro jesteś taki "męski", żeby wyzywać kobiety to powinieneś być cwelony a nie mieć "reputację".

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Nie ma brzydkich kobiet to raz, zapamietaj to sobie.

Druga sprawa, cięzko pogadać z nią, ze ma sie odczepić czy coś? No kurwa, oby tak dalej to niedlugo beda powstawac pytania jak rodzine zalozyc albo coś... szkoda słów.

Sie powinieneś cieszyć, że jakaś Cie wgl chce, bo z takim podejsciem to życie sobie bedziesz mógł ułożyć co najwyżej z psem, aczkolwiek i tutaj bym mógł dyskutować.

Opublikowano

To ty posiadasz jakąś reputacje, skoro obrażasz i wyzywasz kobiety? Chyba bardzo negatywną.

Po pierwsze nie wyzywaj. Nawet brzydkie dziewczyny mają uczucia, a tylko cham i prostak, którego nie można nazwać ani facetem, czy też nawet chłopcem zachowuję się w stosunku do nich chamsko.

Po drugie, daj na wstrzymanie. Powiedziałeś raz nie, to że nie zrozumiała, to już jej problem, nie twój.

On nie chce żeby ciągle za nim łaziła tylko dała mu spokój więc to jego problem też jest. Wielkie panie się znalazły. Widocznie już ma jej dosyć więc ją wyzywa. Wy wszystkie takie księżniczki jesteście... czas zmienić bajkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...