Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pulapka na tabliczki.

EFCEBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka srednia ta pulapka :D

Mogl bys napisac co w niej zmienic?? :D duzo Uzytkownikow pisze ze srednia a nie uzasadnia swojej odpowiedzi.

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

spoko tut zaraz wbijam na serwer :D

Mozna jeszcze zrobic swietna Pulapke z Liliami wodnymi na tej samej zasadzie

MQpg.png

Opublikowano

Powszechnie, przydatna pułapka. Znana z serverów hardcore. LIKE

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Super pułapka. Nie jest trudno w wykonaniu, a ma fenomenalne efekty. Oczywiście leci plus dla Pana. Postaram, ją wykorzystać :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pulapka bedzie kasowana z tego konta youtube. Bedzie ona na innym Kanale ktory podany bedzie w zaaktualizowanym temacie.

MQpg.png

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka wygląda bardzo dobrze, ale jest mało przydatna w praktyce, ponieważ nikt nie będzie stał całymi dniami, by kogoś złapać. Może być użyteczna tylko w momentach, gdy wiemy, że ktoś będzie tamtędy przechodził. Jest czasochłonna w budowie. Myślę, że można by było ulokować gdzieś skrzynię, ale musiałoby to wyglądać niepozornie i nie dawać możliwości stanięcia na niej.

→ Przenieś się do lepszego świata!

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka wygląda bardzo dobrze, ale jest mało przydatna w praktyce, ponieważ nikt nie będzie stał całymi dniami, by kogoś złapać. Może być użyteczna tylko w momentach, gdy wiemy, że ktoś będzie tamtędy przechodził. Jest czasochłonna w budowie. Myślę, że można by było ulokować gdzieś skrzynię, ale musiałoby to wyglądać niepozornie i nie dawać możliwości stanięcia na niej.

masz troche racji chcial bym jednak abys sprawdzil pewien film ktory jest na youtube pod tytulem ,,As w rekawie´´

MQpg.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Pułapka to pułapka, moze się komuś przydać :D

Jesli bedziesz robil to postaraj sie zrobic z trzema warstwami.

MQpg.png

Opublikowano

Fajna, mozny by dac na srodek skrzynke ze skarbem albo inny wabik... a plotki ustawic nizej zeby taki delikwent ktory uniknie pulapki poprzez staniecie na skrzynce, nie odskoczy poza death MPCforum :) 

leaderboard-3.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fajna, mozny by dac na srodek skrzynke ze skarbem albo inny wabik... a plotki ustawic nizej zeby taki delikwent ktory uniknie pulapki poprzez staniecie na skrzynce, nie odskoczy poza death MPCforum :)

Myslalem nad Pistonami i skrzynia z redstone D:

MQpg.png

Opublikowano

Dużo tego było na yt i wszędzie, na + nie licz xD Ale trochę pracy to kosztowało i tak :D

Chodzi o to ze ten trap byl wymyslony jako pierwszy w mojej Gildii "As w Rekawie [DAUN]" Wpisz to w YT :D

MQpg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...