Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Uruchomienie

Vesemir8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pewien problem z uruchomieniem WarRocka

Mianowicie chodzi o to :

http://img689.imageshack.us/img689/5296/3ca1.png

Pojawia sie to i nie mozna nic zrobic

zadnego napisu ani nic...

Wczesniej jeszcze pojawialo sie to i moglem uruchomic ale wlaczal sie Hshield na moze 2 sek i wylaczal sie .. i nic wiecej prosze o odpowiedz

Nie mam zablokowanego w zaporze ani w Antywirze...

k6bk.png
Opublikowano

Otworz plik ver (moze byc zwyklym notatnikiem) w glownym folderze z zainstalowana gra i zmien kazda cyferke na o 1 mniejsza. Np.: masz 50 to ustawiasz na 49 itp. Zapisujesz i odpalasz WRLauncher.

Jesli nie pomoze to wejdz w folder data>HSUpdate i uruchom plik hsupdate.exe i odpal gre. Ewentualnie przeczysc kompa ccleaner'em i wylacz wszystkie zbedne programy.

Opublikowano

Otworz plik ver (moze byc zwyklym notatnikiem) w glownym folderze z zainstalowana gra i zmien kazda cyferke na o 1 mniejsza. Np.: masz 50 to ustawiasz na 49 itp. Zapisujesz i odpalasz WRLauncher.

Jesli nie pomoze to wejdz w folder data>HSUpdate i uruchom plik hsupdate.exe i odpal gre. Ewentualnie przeczysc kompa ccleaner'em i wylacz wszystkie zbedne programy.

Zmienilem te cyferki i wyszedl napis przy 1 okienku startowym ... " Cannot get a file [version.ini]! Gdy wøáczam tego Hsupdate.exe to od wlaczy sie na 1 sek i od razu wylacza...

k6bk.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odgrzebię temat bo mam ten sam problem , lecz opisana aktualizacja HSa czy też zmniejszenie tych cyfr aktualizacji nie pomaga. Robiłem już również reinstal oraz od nowa ściągałem wr'a , nie posiadam żadnego antywirusa. System Windows 7

Opublikowano

Uruchom wr jako administrator. Wylacz zapore systemowa i windows defender. Jesli odpalasz przez strone to sprobuj przez WRLauncher w folderze lub odwrotnie. Wylacz zbedne programy i daj ss zakladki procesy z menedzera zadan.

Opublikowano

Wyłącz proces easy speed up, windows update. Użyj CCleanera i przeczyść nim rejestr bo może być coś w rejestrze. I zrób jeszcze raz cofnięcie cyferek w aktualizacji, jednak cofnij o więcej. Głównie launcher i updater.

Opublikowano

Co do procesu

• atiedxx.exe

znalazłem takie informacje:

miałem to samo, wyłączyłem ten proces na stałe

co dziwne, ten proces potrafi bardziej zagrzać kartę niż jakakolwiek gra
dodatkowo, jak jest uruchomiony to nie mogę kontrolować niczego z panelu catalyst, wszystko się samo przestawia
wygląda to jak jakiś wirus ;d

Witam. Ostatnimi czasy zauważyłem na moim Sapphire Radeonie HD7850 2GB bardzo wysokie temperatury idle. Około 75 stopni na pulpicie :O dotykałem i parzyło, także odczyty są prawdziwe. Zacząłem się zastanawiać co jest grane. Moją uwagę zwrócił proces atiedxx.exe, którego nie kojarzyłem z wcześniejszego użytkowania. Odczuwać zacząłem również nieprzyjemne klatkowanie w grach. Postanowiłem go wyłączyć i temperatura spadła od razu do 26 stopni i klatkowanie ustąpiło. Co z tym procesem jest nie tak? Jest zawirusowany? Odpowiada za coś ważnego?

Spróbuj wyłączyć ten proces.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...