Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się szybko rozchorować ludziska ?

BALLU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozbierz się do majtek. Zlej się zimną wodą i włóż do majtek lód. Wypier####j na dwór w nocy i biegaj tak z 5 min. Przeziebienie chyba gwarantowane.

yiWCsl1.png
Opublikowano

@UP

Genialny pomysł jak odmrozić sobie jaja, wyjdź i zamknij za sobą drzwi.

Jak nie chcesz iść do gimbazy, to spierdol z całego dnia a nie że będziesz katował swoje ciało, zdrowie ma się jedno a jak coś pójdzie nie tak to możesz wylądować w szpitalu (sposób z wystawieniem mokrej głowy za okno) a jeśli jesteś dobrym chłopczykiem który nie chodzi na blauki i woli chorować, to zjedz proszek do pieczenia i popij wodą (odradzam), albo wpierdol zimne mięso to dostaniesz grypy żołądkowej i będziesz rzygać jak kocur, aczkolwiek opcja z blauką to chyba najlepsze rozwiązanie - tyle w temacie.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

@UP

Genialny pomysł jak odmrozić sobie jaja, wyjdź i zamknij za sobą drzwi.

Jak nie chcesz iść do gimbazy, to spierdol z całego dnia a nie że będziesz katował swoje ciało, zdrowie ma się jedno a jak coś pójdzie nie tak to możesz wylądować w szpitalu (sposób z wystawieniem mokrej głowy za okno) a jeśli jesteś dobrym chłopczykiem który nie chodzi na blauki i woli chorować, to zjedz proszek do pieczenia i popij wodą (odradzam), albo wpierdol zimne mięso to dostaniesz grypy żołądkowej i będziesz rzygać jak kocur, aczkolwiek opcja z blauką to chyba najlepsze rozwiązanie - tyle w temacie.

to jakie ty czlowieku miesa kupujesz chyba w super i hiper marketach ..

aFMA3pg.png

Opublikowano

Miałem już taki przypadek i to nie celowo, że po zimnym mięsie dostałem grypy żołądkowej - możliwe że to był przypadek że trafiłem na jakieś wadliwe, no ale było tak, albo po prostu mam wrażliwy żołądek.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Temat powinien brzmieć raczej tak: Jak się szybko rozchorować domowymi sposobami?

Podajecie mu sposoby na zatrucie się czymś aby wylądował w szpitalu na dobry tydzień +, a zapewne chodzi mu tylko o sposób na ból gardła, ew. branie antybiotyków. Czyli tydzień wolnego od szkoły. Nie bądźcie świniami i chamami na tym forum bo do tego powoli ono zmierza. Tylko badajcie ludzkie sposoby na chorobę dość łagodna.

Z mojej strony dodam kilka słów. Gdy nie będzie nikogo w domu, weź gorącą kąpiel wyjdź z gołą klatą i otwórz wszystkie okna (aby przewiew był) i stój koło któregoś z nich.

Drugi gdy są rodzice, napój do lodówki wieczorem, rano wyjmujesz lodowaty i pijesz na dworze gdy idziesz do szkoły. gdy jest lekki mróz bez kurtki/bluzy, efekt będzie ciekawy.

Ale w oby dwóch sposobach możesz mieć zapalone migdałki/angine. Gwar. ból gardła i bez kuracji od następnego dnia/dwóch, problemy z zapaleniem płuc ;)

• 2 lata później...
Opublikowano

Szczerze, to nie polecam. Ostatnio jak chorowałam złapała mnie "zwykła gorączka". Źle się czułam, powiedziałam mamie kiedy wstałam, sprawdziła i faktycznie ją miałam. Nie poszłam do szkoły, choć cieszyłam się z tego powodu, że gdybym poszła, to byłoby przesrane. Leżałam, było mi i zimno, i gorąco. Byłam zmęczona, jednak nie mogłam zasnąć, oglądnęłam film i znowu byłam zmęczona, strasznie kręciło mi się w głowie, miałam wrażenie, że zaraz się wypieprzę na ziemię. Poszłam do kuchni po wodę i drożdżówki, które miały być do szkoły i jadłam je w łóżku :(( . Dwa, a nawet trzy dni przeżywałam męczarnie. Później było już okej. Nie cieszyłam się z mojego opuszczania szkoły, wolałabym do niej iść, niż drugi raz to przeżyć. :pls:

Opublikowano

Mistrzyni złotej łopaty. 1 post i to wpisany w temat, który się zakończył w 2013 xD

jesli się nie chce iść do szkoły to się mówi jaka sytuacja i że lepiej nie iść i pójść napisać test kiedy indziej proste

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...