Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Namerius [Dedyk] [Easy]

Namerius.PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja daje 48H im na poprawienie all jak nie poprawia to ja tak samo żegnam :p

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Serwer reklamowałem ale po zobaczeniu tych wirusów i tych meeeega Lagów . Żegnam :)

Lagi są przez ddosy.

1. Sprawa: Strona, Team speak jak i serwer stoją na jednym dedyku - parodia xD.

2. Sprawa: Nie wywiązałeś się z danego słowa

3. Sprawa: jestem boski <3

Arigato.

Opublikowano

ja jebie ... mój antywirus wariuje ... odkąd wypakowałem Clienta on po prostu blokuje mi połowę plików na PC !!!!

Co to kurwa za szit się pytam ... i blokuje mi dokładnie pliki w gg chrome itd...

Przez 30min włączonego komputera o to rezultat ...

Jak kurwa w ciągu 30min mogło mi wyskoczyć ponad 200 alertów o zagrożonych plikach !!!

macie ssy...

pzpy6s.jpg

49ole0.jpg

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Admin napisał mi na pw, że są ataki DDoS i, że próbuję obronić serwa. ( Ponieważ ma blokadę za spam)

A czemu to akurat tobie napisal a np nie mi albo HarryPoter'owi?

ja jebie ... mój antywirus wariuje ... odkąd wypakowałem Clienta on po prostu blokuje mi połowę plików na PC !!!!

Co to kurwa za szit się pytam ... i blokuje mi dokładnie pliki w gg chrome itd...

Przez 30min włączonego komputera o to rezultat ...

Jak kurwa w ciągu 30min mogło mi wyskoczyć ponad 200 alertów o zagrożonych plikach !!!

macie ssy...

qr7cdn.jpg

49ole0.jpg

Usun to all co pobrales z nameriusa SZYBKO

Jak komus cos zginie to typek poprostu pojdzie siedziec bo policja wyciagnie ip kompa i go zlokalizuje :) Dziekuje Dobranoc Sheila

1601429.jpeg

Opublikowano

kur same wirusy kompa mi zbloczylo na 20 min po 20 min 3 blu screeny mialem przez te jebane pliki -.-

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

nie no po prostu beka :D

nie moge usunąć ich Clienta z komputera :DDDDD

do tego stan z z całego tygodnia wygląda tak ... czyli na 0 ....do godziny 19.35 :) gdzie pobrałem Clienta :)

pzpy6s.jpg

Co lepsze :DD co pare minut wyskakują mi kolejne komunikaty typu :DDD

Grajcie sobie dalej ... ja żegnam .. ide formatować komputer :)

edefvs.jpg

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

ja pier ... ale mi muli komputer przez ten szit co pobrałem .... ehh a ostrzegałem was 1 strone poprzednią wystarczyło otworzyć

Jak komus cos zginie to typek poprostu pojdzie siedziec bo policja wyciagnie ip kompa i go zlokalizuje :) Dziekuje Dobranoc

Racja ...

Opublikowano

kur same wirusy kompa mi zbloczylo na 20 min po 20 min 3 blu screeny mialem przez te jebane pliki -.-

mi pomogls restart kommpa i odrazu skan usuwasz nawet cc cleanera uruchomilem masakra z tym ... nawet trojan sie znalazl ;p

Mi tez komp mulil od tego.. jak sie pozbylem to dziala zajebisce xD

Opublikowano

Żeby usunąć clienta wystarczy zrestartować system, ale mimo wszystko komputer troche mi muli... Dobrze, że nie podałem prawdziwych pasów do emaila i do innych kont związanych z hasłem ;p

dgekopia.jpg

rastakopia.jpg

86194447.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...