Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składanie komputera

v1si

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Woody ja mam prośbę, jeśli nie umiesz nie bierz się za to.

Wiem że każdy jakoś zaczyna ale na początek "patrz" jak to robią spece na tym forum :).

Co do zestawu, jest jeszcze możliwość złożenia go w starszym sockecie. Ale to tak gdyby.

Zestaw true najelepszy w tym przedziale cenowym.

graphic.png
Opublikowano

Jeżeli możesz dołożyć ciut więcej to weź dysk 1TB (różnica około 30 zł, a masz 2x większą pojemność i wydajniejszy dysk), do tego i5-4440 (dopłata kilka złotych) - dorzuciłem przy okazji lepszą płytę i następcę Brutusa 410 (obudowę M23).

Seagate Barracuda 1TB SATA3 (ST1000DM003) - 234.00 zł
MSI ATI Radeon HD7970 OC Boost 3GB DDR5/384bit DVI/HDMI/DP PCI-Express - 1247.00 zł
SilentiumPC Brutus M23 Pure Black - 149.00 zł
SilentiumPC Deus M1 650W - 269.00 zł
Asrock B85M Intel B85 LGA1150 BOX - 247.00 zł
Intel Core i5-4440 LGA1150 BOX - 689.00 zł
Crucial DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz Ballistix Tactical CL8 - 279.00 zł
Montaż zestawu komputerowego PC - 1.00 zł

Zestaw dostępny jest tutaj (wystarczy wrzucić produkty do swojego koszyka).

Kupując zestaw komputerowy w Techplanet, w polu kod rabatowy wpisz: mpcforum, dostaniesz darmową wysyłkę do domu, oraz usługę montażu za 0 zł i podstawowe testy całego komputera !
Wpisz sobie jeszcze w komentarzu do zamówienia "Prembox 50GB" - dostaniesz za darmo 50GB transferu w serwisie do pobierania plików bez limitów. Jak wpiszesz dodatkowo "Sleeping Dogs MSI" to dostaniesz za darmo grę.

Opublikowano

a masz 2x większą pojemność i wydajniejszy dysk

Chyba wolniejszy. Większa pojemność równa się spadku wydajności, zobacz testy. Te 500GB robią po 200 mb/s gdzie 1TB osiągają koło 150 (liczby przykładowe)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...