Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poczatek z minecraft

OreThemCat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Zaczynam grac w minecraft ( mam jakis minecraft sp) i jak tworze swiat wszystko ustawione to mnie strasznie scina ( mam slaby komputer i to bardzo) wiec nie wiem jak zmniejszyc te lagi. slyszalem ze jest jakis optfine co zmniejsza lagi, ale to tylko chyba do pelnej wersji...

pomoze ktos? zalezy mi na grze w minecraft

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Opublikowano

Jak masz launcher 1.6 to wystarczy w nim wybrac wersje 1.6.4 potem sciagnac optifine na ta wersje i kliknac 2 razy masz instalator optifine instalujesz odpalasz launcher i wybierasz plofil optifine dziala to na prenium non prenium tylko trzeba launcher obslugujacy profile poszukaj na googlach launcher minecraft 1.6 non prenium :)

Opublikowano

MinecraftSP to pełna wersja, tyle, że wersja piracka. Twórca tej gry zezwolił na używanie tego launchera, więc nie masz o co się martwić.

Niczym się też nie różni od zwykłego Minecrafta, tylko, że SP jest za darmo.

Przykładowy filmik, jak zainstalować OptiFine.

Ustaw sobie też widoczność na mniejszą, bo to dużo pomaga.

343731479829004887779.png

Opublikowano

sprawdź jaki masz rendering w ustawieniach graficznych jaki masz rendering ustawiony,jak far(daleki) lub normal,to ustaw sobie short(krótki)powinno pomóc :D,a jak zaintalujesz optifina to wyłącz część animacji

Opublikowano

Pomoze ktos na pw jak wgrac tego moda? mam minecraft 1.5.2 tylko launchera, bez zadnego folderu... lub da downoad do minecrafta za darmo z wgranym optfine [ dam limit like]

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...