Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Zbyt pro gracz z bronzu

Splinter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dzisiaj grając w lola nie wiedziałem, jak niektórzy gracze mogą być takimi debilami w tej grze ;)

Do rzeczy, dzisiaj przez randoma jakiegoś z bronzu III zostałem zaproszony na 1v1 ARAM.

Nie no spoko, postanowiłem zagrać, wyszło tak że ja dostałem Janne a on Nasusa.

Nie powiem pierwsze momenty wygrywałem ja, z początku staty 2/0, on nic mi nie mógł zrobić, ale nie zapominajmy że to jest Nasus, a mi został przydzielony support, jedynym rozwiązaniem było iśc w AP gdyż AD by mi nie pomogło ze względu na jego w.

Najbardziej rozwalił mnie tekst: " I tak to wygrałem, ty mi nic nie możesz zrobić" Oczywiście statami było 2/0 | 0/2 ale to był nasus co miał full build, 300 ad, a ja posiadałem 10k golda i 2 itemki pod kostur przebicia ^_^

Jeszcze bardziej rozwalił mnie tekst który napisał do mojego kuzyna, bo on go niby zna.

http://img13.imageshack.us/img13/8658/rwwp.jpg

SS który przedstawia statystykę meczu

oraz link, myśle że komentować tego nie musze

http://img534.imageshack.us/img534/6875/0an2.jpg

Jak chcecie mieć normalnie gry polecam go wrzucić na Ignore :D

Pozdrawiam ^^

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

jak mozna przegrac na braza.... naprawde powinienes sie zastanowic czy kontynuowac gre w ta gre bo skoro jestes taki slaby to ci to daje? bo napewno nie pieniadze a to jest przeciez najwazniejsze

Opublikowano

No spoko, czyli mam rozumieć że wy jako Janna rozjebiecie Nasusa mającego 300 ad przy stacku q 450 tak? No to dawać nicki zobaczymy czy takie diamenciki z was.

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

No spoko, czyli mam rozumieć że wy jako Janna rozjebiecie Nasusa mającego 300 ad przy stacku q 450 tak? No to dawać nicki zobaczymy czy takie diamenciki z was.

Nie, nie. Ja bym chciał się zapytać, dlaczego robisz taki temat, i co on pokazuje/przekazuje? Chcesz oczernić kolesia?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Osobiście uważam, że Janna w walkach 1 vs 1 jest w bardziej korzystnej sytuacji dzięki tornadu i świetnym możliwościom odcinania Nasusa od farmy. Jakbyś był bardziej uważnym graczem, to byłbyś w stanie pokować za pomocą Q, Nasusa, za każdym razem, gdy ten zbliży się do last hita. Na dodatek Nasus jest melee postacią, więc dzięki R i Q nie powinieneś dać mu się do siebie zbliżyć, nawet wtedy, gdy na Ciebie nałożył slowa.

Reasumując: zostałeś zjechany przez "bronziaka", stwierdziłeś, że ta walka była nie fair, spiąłeś się na słowa Twojego przeciwnika i polazłeś wypłakać się na MPC.

Opublikowano

Wg. mnie jak ktoś jest w brązie to nie znaczy, że jest gorszy. I nie wiem o co chodzi tu niektórym, że " przegrałeś z brązem jesteś ciotą "

lucyfergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...