Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bann za nic

DevilHools

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema , dziś chciałem sobie pograć w wr loguje się do gry i wyskakuje informacja Ze mam bana :O

nie używałem haków ani nic w tym stylu , czy wie ktoś jak mozna " uratować " to konto ? ??

Opublikowano

Autorze tematu nie ładnie tak kłamać ... Za mało argumentów od weeedex dostałeś?
Nie uratujesz konta.Pomyślisz 2 razy zanim znów to zrobisz (na przyszłość nie kłam)

@up. Tak twój nick to weeedex problem ? :D

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

" na tym koncie " widze problemy z czytaniem i zrozumieniem :)

@up tak teraz smiało bede jechał grał na hakach przynajmniej bede wiedział za co bann :D

Opublikowano

Sprawdzales cheaty na innym koncie, a grałes na innym koncie?

Tak to zrozumiałem.

Oba konta mogły zostac zbanowane ponieważ są powiązane z IP.

320551442138510845087.png
Opublikowano

na starym kompie uzywałem na zoombie z ziomkiem żeby nabić jemu tą maske . a teraz mam nowego i grałem czysto pare mc. i bann

tamto konto co hacki były nie jest zbanowane :D

Opublikowano

Widzę że ktoś tu nie wie co pisze. Nigdzie nie napisałeś tego co zacytowałeś. Dostałeś bana prawdopodobnie za hacki i potwierdzają to twoje posty pod udostępnianymi hackami. I przemyśl kolejną swoją wypowiedź ;)

@UP
http://www.mpcforum.pl/topic/1054927-freeze-d3d-public/

Masz zajebistą strefę czasową jeśli miesiąc to u Ciebie 30 minut.

Opublikowano

Widzę że ktoś tu nie wie co pisze. Nigdzie nie napisałeś tego co zacytowałeś. Dostałeś bana prawdopodobnie za hacki i potwierdzają to twoje posty pod udostępnianymi hackami. I przemyśl kolejną swoją wypowiedź ;)

jak nic nie rozumiesz to po co sie udzielasz . SPAM

up " @up tak teraz smiało bede jechał grał na hakach przynajmniej bede wiedział za co bann :D " pierw czytaj a pozniej mow :>

Opublikowano

jak nic nie rozumiesz to po co sie udzielasz . SPAM

up " @up tak teraz smiało bede jechał grał na hakach przynajmniej bede wiedział za co bann :D " pierw czytaj a pozniej mow :>

Jakoś nie uśmiecha mi się sprawdzanie każdego posta w poszukiwaniu ewentualnych edytowań. Jednak grałeś na hackach, co potwierdziłeś, więc nie wiem po co stworzyłeś ten temat. Może konta Ci się pomyliły i sprawdzałeś na głównym? Każde uruchomienie hacka jest zapisywane w systemie i prędzej czy później dostaniesz bana. Wcześniej cytujesz mi jakieś bzdety których wcześniej nie napisałeś i masz problem nie wiadomo o co... Konta nie odzyskasz, bo z jakiej racji? Czy gdyby można było odzyskać to dawali by w ogóle bany? FUCK LOGIC.

Na zakończenie dam Ci cytat posta który zamieściłeś pod którymś hackiem:

Wszystko pięknie tylko grajcie sobie na zoombie bo niszczycie tylko gre ;/

Jeśli coś jeszcze chcesz od mojej osoby to zapraszam na PW ;)
Opublikowano

Jakoś nie uśmiecha mi się sprawdzanie każdego posta w poszukiwaniu ewentualnych edytowań. Jednak grałeś na hackach, co potwierdziłeś, więc nie wiem po co stworzyłeś ten temat. Może konta Ci się pomyliły i sprawdzałeś na głównym? Każde uruchomienie hacka jest zapisywane w systemie i prędzej czy później dostaniesz bana. Wcześniej cytujesz mi jakieś bzdety których wcześniej nie napisałeś i masz problem nie wiadomo o co... Konta nie odzyskasz, bo z jakiej racji? Czy gdyby można było odzyskać to dawali by w ogóle bany? FUCK LOGIC.

Na zakończenie dam Ci cytat posta który zamieściłeś pod którymś hackiem:Jeśli coś jeszcze chcesz od mojej osoby to zapraszam na PW ;)

a wal sie na ryj gówniarzu :>

Opublikowano

@up tak teraz smiało bede jechał grał na hakach przynajmniej bede wiedział za co bann :D

Nie komentuje kto ma problemy z czytaniem.W 1 poście nie napisałeś że na tym koncie.Widzę że albo udajesz głupiego albo nim jesteś

@topic.Cały temat zmyślony przez dzieciaka co pokazuje post

Tak twój nick to dla mnie weeedex :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Niestety nie ;-)

Pan jak widać szuka okazji do zaczepki...weeedx i reszta teamu, nie dajcie się takim prowokować, zawsze to powtarzam :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...