Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Szkatułki itp

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już

Sheila,ktory to juz serwer.Aline2 nie chcialo sie utrzymywac bo hajs sie nie zgadzal?? Ja wam nie dam drugiej szansy,mam nadzieje ze reszta zrobi to samo.

Oj uwierz hajs się zgadzał, tyle hajsu na oczy nigdy nie widziałeś ile weszło za Aline.

No to nie dawaj, ale pożałujesz.

Opublikowano

Już

Oj uwierz hajs się zgadzał, tyle hajsu na oczy nigdy nie widziałeś ile weszło za Aline.

No to nie dawaj, ale pożałujesz.

ehh, i kolejni Cię w chuja zrobią, co takiego może być na tym serwerze, typowy "medium" to już wolę iść na ravię, nie szykuj się na wiele ludzi, i tak pewnie ten serwer padnie, kwestia 2-3 miesięcy (od wystartowania) nie no pozdrawiam, jak ty na stronę nie umiesz dodać zmiany hasła, serwer resetowałeś parę razy, a tak hejtowałeś flourine, boze beka z Ciebie

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale od 2 tygodni przed wyłączeniem serwera była zmiana hasła :O

ehh, gratuluję, szkoda że wtedy kiedy było to potrzebne tego nie było, no ale, nie wiem po co dawać gp gma.. ciekawe czy komendy ma zablokowane typu /m, /item.. to nie hejt tylko stwierdzenie, jest wiele serwerów typu hard oraz medium, jeżeli ktoś poszuka znajdzie.. wątpię że będziecie mieli +400 graczy. Każdy gra teraz na easy.. na waszym miejscu zrobiłbym bym ALINEV7 +/- nie chodzi mi o pliki, tylko o tryb rozgrywki, wtedy każdemu fajnie się grało, usuń z shopów trute i niech dropi z red lasu/ripera etc. 4 sety zbroji/broni i jest git, losy też były fajnym pomysłem, no ale to już zależy od was, wątpię że ktoś teraz wam zaufa szczególnie na medium/HARD gdzie lvl nie wbija się tak szybko, a serwer gdzie np. padał już parę razy, skąd mamy mieć pewność że teraz nie padnie? to nie hejt . ;) pis yo

@ ten "multi" to suby sobie sam chyba bije, film ma tydzień a wyświetleń 219.

Opublikowano

Podoba mi się Twój pomysł z Aline, ale nie zostanie użyty w najbliższym czasie, jak na razie realizujemy projekt Neiva, który będzie realizowany około 2/3 mieś jeszcze aż nie zostanie wypuszczony.

Więcej o informacjach o realizacji znajdziecie tutaj:

www.neiva.ct8.pl

Polecam zajrzeć do zakładki Misje :-)

Strona (Informacje w niej) są odświeżane w Weekendy.

Opublikowano

Podoba mi się Twój pomysł z Aline, ale nie zostanie użyty w najbliższym czasie, jak na razie realizujemy projekt Neiva, który będzie realizowany około 2/3 mieś jeszcze aż nie zostanie wypuszczony.

Więcej o informacjach o realizacji znajdziecie tutaj:

www.neiva.ct8.pl

Polecam zajrzeć do zakładki Misje :-)

Strona (Informacje w niej) są odświeżane w Weekendy.

misje są okej nawet, mam nadzieje że misje też będą ciekawe, aczkolwiek nie nawalcie tych misji od groma jak to na pl'u, męczysz się, a nagroda i tak jest chujowa. Warto byłoby też edytować nagrody za polowania, czyli zamiast tego "skromnego" eq można dać parę kk. Dodałbym też autorskie dungeony ^^. Ogólnie o co chodzi z

"Jeżeli grałe/a na projekcie serwera Aline, to tutaj możesz mieć bonus w wartoci:

Piercień Dowiadczenia, Rękawica Złodzieja, Moneta Szczęcia [1 Dzień]"

trzeba się do kogoś zgłosić czy jak? powodzenia przy serwerze. :p

Opublikowano

nie grac na tym scierwie bo stracicie tylko czas + wydane zl a admin bedzie miec wyjebane na kazdego zreszta chodzi do gimnazjum wiec nie bedzie miec czasu na zajmowanie sie serwerem co juz okreslil na serwerze aline2 takze napewno nic sie nie zmieni w tej kwestii ; nie bedzie naprawiac bugow bo nie potrafi czego sie spodziewac po gimnazjum ,dziecko zobaczylo cos drogiego na co rodzice nie dadza mu pieniedzy i chce postawic taki serwer zeby moc zarobic okreslone pieniadze a gdy juz je zarobi to wyjebie sie na serwer bo np. bedzie wolal bawic sie z kotem tak jak bylo w przypadku aline2 co moze potwierdzic caly serwer + osoby ktore z nim siedzialy na tsie ;} takze nie grajcie bo bedziecie zalowac tym bardziej ze jest to hard gdzie bd meczyc sie kilka miechow zeby cos osiagnac a jak juz osiagniecie to weles napisze ze serwer nie spelnia wymagan bo nikt z isa nic nie kupuje i go wylaczy tak jak na aline2 :) Nikogo juz w h.. nie zrobisz przykro mi bedziesz miec reklame z kazdym twoim powstajacym gownem moj drogi gimbazjalisto wraz z upadkiem aline2 upadla twoja osoba jako osoby tworzacej jakiejkolwiek serwer wiec pogodz sie z tym ;]

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...